Last..pi jumpe buayo!

As-salam..

Alhamdulillah, hari ni hari last prektikum.  Mula-mula sampai, kena hadiri perhimpunan yang diadakan khas untuk cikgu-cikgu praktikal, kire majlis perpisahan untuk we all yang praktikal ni.  Masa ni jugak we all bagi hadiah kepada pihak sekolah dan tak sangka jugak pihak sekolah ada sediakan hadiah untuk we all, lagi..diorang pun buat jamuan perpisahan yang semuanya ditanggung oleh pihak sekolah.  Terharu kan bila dilayan macam ni sob..sob..tacing tol dengan layanan ni.  Guru Besar siap suruh minta  untuk berpraktikal kat situ lagi semester depan.  Tapi tak boleh la sekolah yang sama je tiap-tiap sem, nggak ada cabaran lak kan.


Dan dan jugak hari ni last praktikal dan kelas prasekolah buat lawatan ke Taman Buaya,esok lak cuti, hoorayy! penutupan prektikum yang best la.  


lawatan ni, semua murid diwajibkan ditemani salah seorang ahli keluarga supaya senang nak diuruskan kat sana. ;)

Cikgu nak bergambar dengan Syafiqah, eh eh..nampak separuh je Syafiqah, saje je cikgu nak interprem lebih maaa~~

ni ha..sambungan muka Syafiqah comel dan belakang tu Tasya tenitt..my anak angkat for this time, mama die tak dapat ikut dan die minta tolong aku dan my partner tolong tengokkan Tasya.  Nasib baik senang nak dijaga dan Tasya memang tak banyak kerenah..ermm..memang takde kerenah pun..ikut cakap. ;)


 Time ni diorang beratur untuk sukaneka. Lawatan ni memang terisi dengan sukaneka dan swimming!! acara yang memang budak-budak ni tak sabar cangattt.


ha, semangat nak swimming la ni..kemain baik dak-dak ni bila akak fasi suh diorang duduk...padahal..


nak dimandikan diorang di bawah paip hujan ni dulu sebelum masuk dalam swimming pool..haha, seronok tol diorang.


with Tasya..cenyum cenyum :)



Tajuk ada buayo, tapi content  entri tak dop buayo haa..pergi Taman Buaya tengok buaya asik tidor je..boring ah, nasib baik ada ulau.  Aku memang jakun la tengok ular yang sangat baik tu, puas pegang peluk cium segala bagai la..tapi no pic lorh..huhu.  (ecece..gaya cerita macam ular tu seekor kucing lak) ;P

sweet memory with them ♥ imy all! ♥


daa..
adiooss!

8 comments:

M a W a D D a H said...

tercari2 gak tdi gambar buaya...hehehe...xde rupenyer...kalau tau gi taman buaya tadi, leh lepak2 skali suh cikgu emieysandra belanja mcd....hehehe

emieysandra said...

ha'ah..mmg xde ambik lak gambar buaya tadi, lebih pk nak tgk budak-budak ni..asyik berlari sana-sini. huhu, ruginyer..klu x, leh buli adah jage dak2 ni tadi ;p

AiDa AzRyN said...

whoa! comel! eh,cikgu pun! hihi..:P

Cik Ezy said...

ingtkn swimming kat tmn boye td..
tajok ade je boye..
keh3

platipus said...

best nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee



npe akk peluk cium ular??euuwww

cik hani said...

wowww... bestnya g jlan2 ng kanak2 cumelll...

terasa jugak kite pun cumelll bila bersama mereka..

hahah...

xde gmbr dlm swimming pool??

emieysandra said...

sb ular tu comel sgt la tipus, haha..

xder2..nti byk aksi cepci lak kan :P

Woofer Storm said...

peluk cium??eikkk,serius tak suka dgn ular..geli laaa,nak pegang pun tak sggup..ehee