Grr! sabo je lah.

As-salam...

Dari petang tadi, kira-kira pukul3 aku start.  Sebelum tu, memang dah back up, dah sediakan apa yang nak dimasukkan.  Tapi sekarang baru siap, ni pun masih tak puas hati.  Ini semua gara-gara mengharapkan wayarles pree kat asrama ni.  Sebelum tu, meh aku list kan dulu sebab aku mengSTOPkan penggunaan broadband maxis ku yang jauh lebih baik dari wayarles pree ni. 


Pertama, mahu jimatkan perbelanjaan memandangkan elaun buku yang dijanjikan semester ni akan masuk semester depan pulak.  Mekasih la, memang nak suruh aku shopping sakan kot semester depan tu.


Kedua, mahu fokuskan pada exam.  Tak lama lagi dah nak start exam, mula tanamkan niat tak mahu berpoya-poyaan di dunia internet lagi da.  




Oh lupa lak nak bagitahu, yang aku usahakan dari pukul3 petang tadi, blog ni la.. ada perasan tak perubahan yang euwww euwww girlish nyer bile masuk blog aku ni.  heh..kalau nak muntah sila la muntah pink yer.  Mekacih.  



Aku lak leh gatai gediks mahu jugak edit blog. bukan edit malah makeover semua lah.  Langsung tak sedar sebenarnya tak boleh harap pada wayarless pree ni.  Penat dok menunggu loading, baru je nak complete tiba-tiba terdisconnect lak..pe perasaan? sabo je lah.  Stil tak puas hati lagi ni..tak tahu apa yang kurang.  ermm...



OKEY TAK PENAMPILAN BLOG NI SEKARANG? KALAU ADA YANG TAK KENA, PELISS TELL ME =.=' 

10 comments:

iDa said...

huhuhu...pape pom..ia still cantik ag...n cumilll.....

Cikgu Fikri said...

wah...
yang baru ni ok..
cemerlang :)

maria_m0hamadiah said...

eeuuuwww.. makcik memang tak suke pink. but nice la!:)

AiDa AzRyN said...

haaaa... tukar layout ye.. hehe. nice2! ;)

Cahaya Kehidupan said...

bunga2...santekkk...yaty pun dah lama potong broadband..hehe

twinkle twinkle said...

blja rajin2 kak :)

Encik Psychopath said...

kurangkan tempek gambar.

Kamsiah said...

mawar pink...very feminin...i like..!!

Woofer Storm said...

sabor je la^^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ok jek..blog emiey still menarik dan akak suka pink!!