Ape masalah ko??

As-salam...


Petang-petang camni memang tersentuh angin kus kus ku.




ni hah..

bukak blog then tengok banner, icon shoutbox dan lain-lain icon la dah bertukar jadi putih dengan warning yang camni..


"We're doing a little work right now, Your image will be back soon~photobucket~"



Aku perasan masalah ni dari semalam.  Hari ni stil lagi macam tu.  Yang aku risau jugak, blog aku je yang jadi camni. Blog lain okey je, ermm..mungkin diorang tak guna photobucket kan. Ala..sedih la camni..=.=" Masing-masing ada kelemahan kan, hope my photobucket image akan jadi sediakala.  Lapar, makan dulu..jom!


daa..
adioos!!

10 comments:

sherah said...

hehe i pun gune biase2 je yang :P

tgk latest entry i :)

M a W a D D a H said...

ak ah la..nati2 ok la kot...hehehe...

jom mkn megi...haha

apik pehe said...

aaa..apik tgk pon same gak..photobucket..huhu

mama wanie said...

masih tak okay tu..
upload jer cam biasa

Zura said...

tensen tue...dhlah kite create cantik2..alih2 jd cenggitu..

emieysandra said...

xbaiki ape-ape pun, tgh tunggu image ni okey sndiri..kalau xjadi gak, baru la ejas..wuwuuuu~

Cik Ezy said...

a'aa baru prasan..
kuar phtobucket..
nt2 elok la tu..
jgn sedih2..
hihikk

cik hani said...

cik hani xxde photobucket..

jadi xtau sgt la..hihihi

nurhamizah isnin said...

ad masa follow blog saya!!http://nonstopaboutme.blogspot.com/

emieysandra said...

skg dah okey!!
~_^