30things??

As-salam...

Dah lama aku nak buat benda ni.  It's a task! haha..asaimen dok tersengih-sengih leh pulak aku kejar task yang lain.  hohoho..You all mesti tahu kebaikan task ni kan.  Semestinya membantu kita menulis entri setiap hari.  Aku memang gian nak mengupdate entri tapi buat masa sekarang rasa takut sangat kalau terbabas pada cerita yang tak sepatutnya.  Not good kan sayang-sayang semua. So, aku nak buat task ni!!





Day 1 — Your favorite song
Day 2 — Your favorite movie
Day 3 – Your idea of the perfect first date.
Day 4 – Your favorite photograph of your best friend.
Day 5 – What makes you different from everyone else?
Day 6 –  A song to match your mood.
Day 7 –  A photo of an animal you’d love to keep as a pet.
Day 8 –  A picture of your favourite memory
Day 9 –  Your current relationship, if single discuss how single life is.
Day 10 – A photo of your favorite place to eat.
Day 11 – Your dream wedding.
Day 12 – A photo of the item you last purchased.
Day 13 – A picture of your favourite band or artist
Day 14 – A TV show you’re currently addicted to.
Day 15 – Something you don’t leave the house without.
Day 16 – Short term goals for this month and why
Day 17 – How you hope your future will be like.
Day 18 – 5 things that irritate ME about opposite/same sex
Day 19 – A picture of something you want to do before you die
Day 20 – The meaning behind your blog name.
Day 21 – A photo of something that makes you happy.
Day 22 – A letter to someone who has hurt you recently.
Day 23 – 15 facts about you.
Day 24 – A photo of something that means a lot to you.
Day 25 – Who are you?
Day 26 – A photo of somewhere you want to go.
Day 27 – What kind of person attracts you?
Day 28 – In this past month, what have you learned?
Day 29 – Something you could never get tired of doing.
Day 30 – A photograph of yourself today + three good things that have happened in the past 30 days



Ini ha tajuk yang perlu aku buat selama 30hari dan akan bermula pada hari ni.  Tapi, aku tak nak guna tajuk yang camni la, boleh kan..oh oh mesti la buleh kan.  


Mai la pakat buat ramai-ramai kalau belum buat lagi dan yang dah buat nak buat lagi pun boleh. Cam best kan, leh tengok tajuk-tajuk kat atas ni.  Aku harap aku cekal menghabiskan 30perkara kat atas tu. Ganbate!! 


daa..
adiooos!


6 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

30 perkara tu!pergh..sis tak leh kot?

Amirrah Zawani said...

i memang taleh join mcm ni.. takda masa nk update tiap2 hari.. gud luck :)

Woofer Storm said...

rajinkan diri itu wahai cikgu amirah...
hehee

*serius nama emieysandra memang cntik..suka3

Nana Liyana said...

nice one! xD

nazirulhazwan~ said...

den boleh men, tp bukan 30 hari straight la, heheh:P

Aida Azryn said...

sama2 la kita wat esaimen ni ye. ;p