SORRY NAIK LORI LA..

As-salam...

Minta maaf dalam bahasa omputihnyer kite sebut SORRY..SORRY..SORRY..SORRY..SORRY..SORRY..SORRY..SORRY..SORRY..SORRY..SORRY..SORRY..


aigooo, bape manyak SORRY ni..LORI pun tak manyak camni.


"SORRY awak, saya selalu berendam dalam bilik. berendam ayer mata sampai kabur tak nampak awak, jadi saya dah tak gurau-gurau ngan awak lagi. tak sembang-sembang ngan awak lagi. tak makan bersuap ngan awak lagi. SORRY..SORRY..SORRY..SORRY..SORRY..SORRY.""SORRY kamoo, saya asyik moody je..dalam kelas saya tengok sume bende tak kena.  Kadang-kadang saya nak gelak-gelak kuat-kuat, kadang-kadang saya nak sengih sampai ke telinga, kadang-kadang saya nak menangis kasi banjir kelas tu..bersih sikit lantai kelas kita kan..kadang-kadang saya nak...errr, saya tak GILA lagi la weii. Last but not least, SORRY eh..SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY"" SORRY pada awak..(yup, xde link la)..awak la..awak yang tengah baca ni.
Sebab buat entri tak bape betul ni.  Pada 1 Mac, ramai yang doakan semoga saya sentiasa ceria.  Ceria?? arghhh, saya lupe dah definisi ceria tu.  Seseorang tolong tunjukkan."
=.='
adess..
Baiklah murid-murid, hari ni kita belajar perkataan SORRY je. 
Balik hafal sambil naik lori..daaa..
adioss!

2 comments:

✿ CikCimi said...

erk~ bnyknyer sorry.

*terime kaseh cekgu.
saye telah belajar perkataan baru.

ruby bieha said...

sy pun mahu sory juga