Selamat Hari Tua!

As-salam...

Dua puloh dua tahun yang lepas, Puan Maznah binti Mustapha telah selamat melahirkan seorang anak kecil yang comel pada 1 Mac 1989 bersamaan hari Khamis, kira-kira pukul 4.55 petang.
:
:
:
:
:
:
:
:
 :
:
:
:
:
:


ba- cakkkk!
yeay! dah besar...


Terima kasih pada ma dan abah yang melahirkan dan membesarkan aku.  Kerana mereka la, aku berpeluang mengenal dunia selama 22tahun ni.  Alhamdulillah atas segala nikmat yang aku kecapi selama ini. Terima kasih pada geng preshool of roxs yang dah buat aku tangkap leleh airmata berlian ni di pagi hari lagi siap pakat ngan lecturer ag ea, serta kawan-kawan yang dok wish kat facebook dan tepon, dan mekasih jugak pada yang telah bagi hadiah in advance.  Sayang kamoo ketat-ketat ;)



daa..
adiooos!

14 comments:

ruby bieha said...

yea.. jgn nges2 deh.. kmi saje wat gempak

Q said...

tahniah. selamat ulang tahun kelahiran

cikgu ainura said...

tp lakonan pn masura bg td xbape nk menjadi.. cam qema kena aritu .. mmg best kan... ahahha.. pagi2 lagi dah leleh air mata dia.. tu la.. dtg lewat lgi... kan dah kena.... nway, kami pon sayang kamu ketat2....

Puan Besar Shag Yahaya said...

Emiey! Sama umoq ka kita? Cehh. Cuma Shag muda lagi lah. Hoho ;D

Selamat Hari Tua Setahun Lagi Emiey sayam!

sugar2 kapas strawberry said...

happy 21st bday emy :)

tyka chou said...

hepy befday!

skandaLdariLangit said...

sayang kamu juga.

Cikgu Fikri said...

KAK EMIEY!!!
Happy besday....
semoga panjang umur dan murah rezeki dan ooooooopss..bahagia bersama yang tersayang... :)

cik hani said...

epi besday emiey

Anip said...

selamat ari tua yer.huhu

najihah sahami said...

happy birthday emiey sayam!!!!!

intan abidin said...

selamat hari lahir ...

apik pehe said...

haha..selamat menyambut hari tua yer emiey..moga yang dihajati tu tercapai..

Wan Gerrard said...

happy belated u..
sorry lambat wish :P
semoga bertambah happy