Saya budak mereng..tettt!

As-salam..

U all sihat? bagus, jangan mereng-mereng ;P
Sejak tak bape betol ni, muatan dalam otak makin penuh..bukan ape, aku tak bese la pikir hal yang berat-berat nih, sekali berhempap dengan pelbagai komitmen besar lak semester ni. Cu bagi kat aku 1+ 1 je..tahu jugak aku dok jawab 2 je kan. ~lalalalaaa..

>.<"


ha..ini keje aku dalam kelas, jadi mereng jap.
orang pakai sepit comel kat shawl tu tapi aku pakai kat tudung bawal.
Classmates dok kata aku ni macam orang tak betul jer..bio lah, janji bahagia boleh masuk hospital bahagia..ko boleh? ;P


Actually, ni hadiah birthday dari kak Nuyu. Temkiuu kak nuyu cayang. Len kali bagi lagi eh. Meh tayang gambar gambar kak nuyu sat.

eh, tak jelas lak gambar kak nuyu. Motif utama nak tunjuk taburan warna-warni tu je, baru la de mood tunjuk birthday kan. ;p


chakkk! baru betol nampak kak nuyu and bithday girl. Cantik tak sepit tu?. Kak nuyu suruh aku pilih sendiri, dan ini yang berkenan di hati. Nampak besar kan, mesti mencapub kalau pakai.  Aku dah memang berkenan kat bling-bling sekeliling tu. <---- hadoi nyah, gitau je la kau memang suke mencapub. 

>.<"


Suke betol dapat hadiah ni. Mekasih la pada rakan-rakan yang sudi bagi ucapan dan jugak hadiah yang comel-comel macam ni.


lepas ni malas da nak update hadiah-hadiah birthday ni, tak kose la ai nak menunjuk kete BMW, TV plasma, i-phone pe bende tu..oops terlepas cakap lak.;p


daa..
adioss!

15 comments:

bee said...

oh bila besday nyer ? happy happy birthday girl! :)

Cikgu Fikri said...

heheheeh..
mmg comel riben tu...
letak kat telinga lah kak..
kasi cm anting2 sket...
huuuhuh :)

tiha said...

comelnya...........................sepit tu..ehehe

Cheritera Chenta said...

Happy besday or belated bufday..heheh..budak baru kat cni....follow u...

Cheritera Chenta said...

Happy besday or belated bufday..heheh..budak baru kat cni....follow u...

Cahaya Kehidupan said...

comel la reben tu... block C kat spital melaka masih kosong lagi ,nak check in ke emy?heheh gurau je..=]

najihah sahami said...

waaa..untung emiey dpt kwan yg sayang emiey je semua..hehehe

Puan Besar Shag Yahaya said...

Emiey! Wahh~ Nak jugep riben besar. Nak hias board Shag yg kosong :P

AiDa AzRyN said...

hehe.. lawo betol reben tu.. ;)

Wan Gerrard said...

reben dipakai oleh orang comel :P

iDa said...

wahhhh....nk jugak cm 2 laaaa..heheehh

Cik Ezy said...

comel comel..

krole said...

wuahhh!!bestnyee...smpaikn ucapan besday krole ye~

apik pehe said...

hehe..emiey..adiah besday untuk apik mane?hehe

M a W a D D a H said...

comel2 sepit tue...pandai ea pilih yg blink2...hehehe...

hepi besday..masih belum terlambatkan...hehehe