Opocot!! katak..euwww!

As-salam...

Ape lak melatah ni, tak elok u..kalau ade masalah ni cepat-cepat la usahakan untuk buang tabiat ni.  Banyak cara lagi untuk menarik perhatian selain dari melatah ni, contohnya sengih sampai ke telinga sepanjang hari. Good~~


Aku tak suka katak! Sangat fobia bila nampak katak, geli sangat tau. Tengok katak tu dah rasa macam katak kat badan ni..uwaaa..shuh! shuh! katak pergi jauh-jauh.  Pernah tengok cerita Putera Katak? euww euwww..tolong lew, ai geli sangat tow
=.='


ini gambar katak









TIPU!
ciptaan manual menggunakan kain dan kapas.

 credit to Google.
acctually nak upload gambar katak hidup, tapi tak berani la, menggigil tengok gambar masa search kat Google Images tadi.



Dan, aku tak sangka si budak ni,
boleh lak hadiahkan aku katak masa hari jadi aku hari tu.




KATAK?



tadaaa..

mug yang ada katak besar, saje u ni kan..
tapi aku guna jugak sebab ia adalah objek untuk digunakan ;p


hari-hari cium mug ni, kot-kot la bertukar jadi putera katak lak lepas ni. aigoo!



daa..
adiooss!

21 comments:

Amirrah Zawani said...

i tak geli sgt dgn katak..
i geli dgn ular lagi.. hehe!!
patung katak tu adek i pun ada.. :D

P.s: weewit mug katak tersenyum =p

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

aduhh x selera rasanya nak peluk katak atau minum dlm cawan katak..huhu

nabilah_2908 said...

sama lah kita....sy pun geli dgn katak... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
FREE VS BUSY

Bluewendy said...

gila katak..ngee~

zuk zuhaiza said...

uhh.naseb bek u tak upload gambar katak real tuh..lau tak memang seminggu tak masuk blog nieyh..

uhhh..dengar org sebur katak je terus lari tau...eee geli geleman...

tak suke katak

Zaidah said...

klu kata tu tukar jadik putera ngan tetiba mesti terkejut punya

AiDa AzRyN said...

tahniah sebab dapat gelas katak! XP

MiSs F.A said...

katak?? errr...

Zura said...

geli ngan katak...boleh nk muntah kalau tgk katak byk2...

::Budak Degil:: said...

alahai..ni demam putera katak ke ape..ahahaha

tyka chou said...

rse mcm penah tgk je cawan katak tu..tp xingt lak kt manee

ciknabil-a said...

ouh takut katak? hehe nabila x suke katak jew tapi xda la takut.ngee..

Cik Ezy said...

comel mug tu..

ingt taon lps mase tgh mandi manda kat sekayu..
ade katak besar lalu..
nk nanges tgok..
dh la duk kat batu licin..
tkot jtoh kalo lari dr katak tu..
haha

✿....rossa alina....✿ said...

hahahahaha..kaloo mug tu jadi putera katak kompem muka bentuk mug jugak..kuikuikui..

sugar2 kapas strawberry said...

hahahaha..comel!

ruby bieha said...

tuan pemberi dh dtg.. swie i tau u x suke katak n i pun x suke katak..tp sje nk wat kelainan.. sbb u geli dgn bnda tu u akn igt hadiah pemberian i kn kn kn..moga katak itu penambah seri hari2 kamu ye kakak

Puan Besar Shag Yahaya said...

Uwaaa~ Shag kompem tak minum pakai cawan tu. Haha. SBlm ni Shag dapat mug. Tp guna sebagai hiasan je sebab sayang nak guna :P

Miss Yaty said...

kalo katak katun yang comel yaty tak kesah pun nak pegang...hiih

M a W a D D a H said...

confirm xjadi putera katak sebab bile dah bercium hari2 xtukar jadi putera pun...wakakakaka

Aimnur said...

Haha

Aimnur said...

Hahaha