I'm trying to be okay.

As-salam..

Saje nak rajinkan diri mengupdate blOg ni.  Satu-satu kesayangan yang takkan yang takkan marah aku dan yang penting takkan tinggalkan aku.  Betol kan sayang?.




"She is smiling, she's feeling better than she did yesterday"



Bila tengah problem, pergi la cari cermin yang gedabak besarnya.  Dah tengok? tak cantik kan, muke masam mencuka.  Then, cuba senyum.  Baru maneh sayang..;)


 i'm smiling for myself, not for you..lorh. ;p
easy aite.
^-^ 

daa..
adioss!

10 comments:

hazari. said...

tak jadi jugak, dengar lagu guna earphone atas katil sambil baring. best woh. volume kene up. haha.

Nurul chumel said...

try to be hard dear!

CIK TOM said...

hehe....cari feel update entry..cik tom dah marathon buat autopublish entry sepanjang minggu ni...

ghost writer said...

senyum paling baik dan manis bila hati lebih merasanya..tak kira dalam gelap atau cerah..janji kita tahu kita senyum..

have a nice nite Sand.

najihah sahami said...

yep...senyum sokmo ye emiey sayam...

aFiF fAiZ said...

senyum (^_^)

Amirrah Zawani said...

tak mau sedih2.. senyum selalu :D

kechixx said...

;)

hamzah ian said...

gua sygkan blog juga.. hoho

TAYAR PANCIT said...

hai awak :) saye da join awak :) follow me back ok :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/rasmi-senarai-pasukan-f1-2011.html