first time bertuah menang contest!! jakun jap..

As-salam...

Hai hai u alls yang tersayang, adik manis abang bujang yang encem..err--
Baru pukul 10 pagi, masyaAllah terasa bahang macam tengahari da..Kena mandi lagi untuk yang ke-lima kali pagi ni =.='


Meh dekat meh nak citer..kitew kan suke masuk contest time kite pree.  Saje suke-suke, kalau menang masuk Berita Harian pun da okey, syukur-syukur. ;p


Hari tu kan, ade la di suatu hari tu aku ade masuk contest dan entri nyer kat sini. (tak leh bellah yang aku tulis p/s kat bawah tu). Masuk saje-saje je sebab nak tunjuk muke dulu-dulu yang bagai tepung gomak yang tak siap diuli.  Wah wah..tak sangka betul..bila keputusan diumumkan, aku menaaaanggggggggggg...







SAGUHATI!
percayalah...entrinyer kat sini 
 caye kan..;)




Sesi membuka hadiah, jom tengok..

Balik bilik terus tengok ade hadiah kat atas meja. Bagus betol posmen hantar terus ke dalam bilik nah. ;p

 dengan rakusnya, aku terus bukak. Err...

 tada...ade beg kecik yang comel.. Bukak lagi..

tadaaa!
rupenyer ade keychain yang comel berserta note dari Ida si tuan penganjur contest.


temkiuu lebiu Ida dan yang sebenarnye dia sendiri yang pi hantar hadiah ni kat bilik aku. Tak susah pun ida kan, naik setingkat je dari bilik awak kan, ehehe.



Ini lah gambar yang bertuah menang contest tu.  Kawan yang sebelah aku tu memang BFF aku dari sekolah rendah lagi.  Birthday kitorang pun dekat-dekat.  Birthday aku 1 Mac dan die lak 4 Mac.  InsyaAllah, bila ade peluang jumpe die nanti aku akan bagi hadiah contest ni sebagai hadiah hari jadi die, okey kan? ;)



abang encem ni dah mandi lOm, jangan menguap saje terus tengok blOg kite, xlawa uh ~lalalaa..

daa..
adioss!

17 comments:

AiDa AzRyN said...

wah syabas bette! ;D

cik hani said...

taniah2...
cumel adiah tu...
jeles seketika !!
hik3

Cikgu Fikri said...

wah.....
tahniah kak...
mmg cemerlang..
tp, lainlah muka akak masa skolah.. :)

~qiFFara~ said...

waaaaaaaaaahhh...
jelez!
ak x penah menang pon klo masuk contest!

sedehhh...

skandaLdariLangit said...

orang ke mayat tu? haha

nah. hadiah besday. ketahuan siapa aku.

senyum.

shhhh :)

sugar2 kapas strawberry said...

beg ape sbnrny tu?

Wan Gerrard said...

tahniah menang, hadiah pun best..

Gerrard memang kacak :P

najihah sahami said...

waa..tahniah emiey!!!!!!

iDa said...

waaa..penat tow nek tgkat 3..uhhuhu..ase nk tcabut kepala lutut nii..huhuhuhu

Puan Besar Shag Yahaya said...

Comelnya hadiah dia! Hehe. Jap jap. tuan penganjur yg hantar? Tapi kenapa ada borang posting tu? Konpius jap Shag :P

emieysandra said...

sb die rajin la shag..emiey pun terkejut, siap ade borang pos ag ;)

Cheritera Chenta said...

wah...tahniah emy....chumel la adiahnye...bk gak cam 2.huhuhu

yna fazlyna said...

tahnia emiey...yna pernah dapat novel je..

Encik Psychopath said...

tahniah ! nak !

zOeY zAu YaH said...

saguhati ke hape ke kalau menang ttp happy kan? hi hi

Cik Ezy said...

tahniahhhhhhh~

ZACK ENTRY said...

wow, tahniah sebab dapat hadiah daripada contest..bukan senang nak dapat tu..:)