dup dapp dupp dap.

As-salam...

Selamat pagi sebelum pukul12!
Peluk-peluk bantal..ah, macam ar rindu sangat kat sini.  Sini? yes, i'm here.  Kat Melaka dah pun. =.='



Saje datang awal untuk tengok-tengok apa yang perlu disiapkan.  Assignment pun ada yang tak lengkap lagi ni.  Dan jugak...menunggu hari Isnin dengan sabar.  My 1st PREKTIKUM!  aiyakk..memang la prektikum je pun.  Tapi agak nerveous la sebab ianya kali pertama.  Macam jatuh cinta kali pertama jugak, nervous tu lain macam kan.  Adess, cinta pertama lak.  Jantung ni pun dah juget dangdut nih.  dup dapp dupp dap. 


*senyuman kaku. dalam hati siapa tahu.



kawan-kawan, moge sabar dan berjaya tempuhi prektikum selama sebulan ni yer!


daa..
adioos!

14 comments:

Zura said...

harap berjaya emiey...relax n steady k...

Nurul chumel said...

good luck syg!
>.<

Encik Psychopath said...

cikgu ke?

ainraus said...

dear. u melaka kat mana?
kalau free boleh meet up!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
jom makan asam pedas

Amirrah Zawani said...

dup dap dup dap..
byk2 berdoa insya Allah semuanya OK.. :)

Cik Ezy said...

rilex2..
jgn nebes..
selamat berjaya!

zaty faisol said...

yehhh, semoga BERJAYA. :)

AiDa AzRyN said...

hehe.. gudluck dear! :)

ghost writer said...

PREKTIKUM tuh ape ek...

faham jer lar tak reti sangat dengan akronim nih..hihi

emieysandra said...

prektikum tu praktikal..tp utk IPG, ia dipanggil prektikum..

~_^

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

selamat jadi cikgu

Puan Besar Shag Yahaya said...

All the best Emiey sayam! ;D

Wan Gerrard said...

good luck ^_^
keje elok2 hehe