Datim dengan penuh kasih sayang!

As-salam..

Serta salam sayang moga ceria semuanya.  cenyum. ^_____^.
Agak kekok untuk mengupdate entri bila dah lama tak update.  Padahal baru beberapa jam kot. adess =.='



Kebelakangan ni jarang sangat update blOg, adakah aku je yang perasan akan hal ini? tetibe skimA laks. Sebenarnya, aku rindu amat pada duniaku ini.  Okey la, lepas ni aku akan cuba update selalu.  akan cuba! okeyh! 


Semalam keluar seharian, pegi bandar..Tujuan utama mahu makan kepci tanpa chrunchy, eh bukan..sebenarnye tanpa en.chenta hati sebabdiatakbalik.  Siyes, tengok kepci ingat die..tengok die ingat kepci. Tanpa die, kepci tetap licin. =.='

 
Ini adik bongsuku, tengah tayang tabung nya.  Kitorang pi bank dulu, gi kira duit die ni.  Cu teka, berapakah jumlah yang disimpan oleh Akif dalam tabungnya itu?. 

pose dengan tabung kelapa.  Kau ado? err..ado jugak eh. okey. 
Jawapan bagi soalan di atas : Empatpulohinggitduopulohsen. *ting ting! bunyi duit, aku kayo. ;p

Err..inilah akibatnya hidangan kepci yang tak nak mesra ngan kamerafonmurah dek kerana lebih mesra dengan perut kempis.  Sekian.

Gambar shopping terbaik mesti ade efek gegargegarkan, supaya tak mempengaruhi orang ramai khususnya wanita terpengaruh sehingga nanti tarik-tarik baju laki mau shopping. sape susah ahmoooii.  Shopping. Apalah ada sangat kat bandar yang masih kekampungan ni. err...Kepci kan ade! ;p

Gambar ngan si bongsu mesti ade. kakak kedua dengan si bongsu.  Ada sama tak, kalau ade..tang mana yang sama? tang idung kah, tang mata kah, tang kaki kah? aiyakk. ;p

with my BFF.  tenkiu temankan kitew cuti ni, takdela kitew ni boring.  Opkos die kena ade sebab die sorang je kawan yang study paling dekat dengan kampung, yang lain nun jauh-jauh belaka.  Time raya pun bukan main liat nak  jumpa.
  
kisah tamat dengan penuh kasih sayang..muaaahhh3x!

daa..
adiooss!!

6 comments:

me suya said...

waa ingt datim ng sape td

Cikgu Fikri said...

wah kak..
tadi fiq baru makan kepci..
tetiba rasa nk muntah sebab minggu ni asik makan ayam jerk...
loya+muak..
huuhhhuuh :)

✿ CikCimi said...

tang mate sama la. hihi.
kepci? kfc? =.="

skandaLdariLangit said...

kalo datin ngn abam tupak msti pakai bju ladies :p

Encik Psychopath said...

kitew pun na temankan buley ?

najihah sahami said...

rindunyaaaa kepsi...hahahaa