Sukenyer pergi majlis kahwin kawan!


As-salam...


Entri dimulakan dengan menunjukkan muka tuan blOg.
Time ni saje-saje membulatkan mata di depan kamera hp, sementara menanti member-member yang lain.  Tula, siapa suh diorang ni datang lambat, memenuhkan memory hp je la keje tuan blOg ni kan. ;P



ini lah member-member sekolah yang kiut-miut tuh, dari kiri Awiza, Cah dan Ain..semua SINGLE ag, but not avaible..kih3.

inilah pengantin yang berseri-seri tu,  Hurul Aini tapi kitorang panggil die Umie.  Tak tau lak dari mana asal panggilan tu.

 dalam gambar ni, aku kureng...kureng..



kureng tinggi! adess..


Kelakar sangat, masa salam dengan Umi, die terus pi kiss pipi aku dengan lipstik merahnyer tu. Kecoh kejap sebab pipi aku dah merah dengan lipstik Umi tu. Nape Umie, geram ke tengok pipi i yang tak tembam macam dulu nih? hahahaa. 




Farhah dengan pengantin, kaler baju die memang masuk dengan tema Inggeris majlis ni.


Fifi dengan pengantin, kepoh tol..nak ambik gambar pun tak dok diam ;P

 Ini Ain (rujuk sidebar), comel je kedua-duanya.
 
Ha..ni baru Umie dengan hubby nyer.  Cantik, sama padan. Semoga mereka berbahagia hingga ke anak cucu.


Ha..ni lah sebabnye suke pergi majlis kahwin kawan-kawan..leh ambik gambar banyak-banyak, posing dengan bunga pengantin dan berkumpul dengan kawan-kawan sekolah. Tengok ni..



 Dapat jumpe diorang ni semua.

 
 pic atas kereta masa balik. Enjoynyer dapat jumpe kawan-kawan lama.



p/s : Minta maaf umie, kitorang ni terlebih memeriahkan majlis lak..hahaa.

13 comments:

cikgu ainura said...

i lagi suka miera yg kawin.. hahahhaa

emieysandra said...

eeii! mstila tgu akak dulu..
ehehe..;P

Nour Akmal said...

best kan tgk kwn2 nye majlis kawin..
time ni la nak jumpa kwn2 lama..=)

www.jarijemariemas.blogspot.com

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

tunggu kad undangan puan blog.. hehe
seat vvip ekk.. hahha

twinkle twinkle said...

tinggi nye pengantin prmpuan tu ;D

maCy said...

kak, perbezaan tinggi yg err.. ketara? ;p

Amirrah Zawani said...

selamat pengantin baru..
tinggi lah kawan u tu.. :)

Cik Ezy said...

nk tgok pic cik emiey kawen plak..
ekeke

cik hani said...

majlis kawin dah jadi mcm majlis reunion kn.. suka sgt bila jupe kwn2 kn..

Wan Gerrard said...

selamat pengantin baru kawan u tu ^_^

CIK TOM said...

emiey bila plk nak kahwin??hehe..

comel n keciknya emiey dalam pic ni :)

emieysandra said...

ehehe..emiey mmg kecik la..plus, rendah lak tuu..>____<'

emieysandra said...

ehehe..emiey mmg kecik la..plus, rendah lak tuu..>____<'