sOry sangat-sangat

As-salam...


~ gambar sekadar hiasan dari google, ehehe..aku suke sangat kat akak nie~



~sila klik untuk bertambah besar yer ;P~

Semua komen tu aku xapprove lagi.  Rasa bersalah jugak sebab masih tak dapat penuhi semua permintaan tu.  Bukan aku tak nak ajarkan, tapi tak de masa la sayang-sayang semua.  Mungkin mereka dah jumpe tutorial kat lain.  Ok jugak tu,daripada tunggu aku entah bila la. InsyaAllah, kalau ade masa aku akan jawab semua tu. Untuk Syasya yang minta tutorial buat favicon boleh cuba jenguk tutorial kat sini. Kalau ade yang buat permintaan atau pertanyaan tutorial macam ni, aku dah approve means jawapannya dah ada dalam entri tutorial tu.


psst : balik kelas petang tadi ngidam nak makan megi. puas hati dah dapat makan ;)
psst : Geram dengan Macy. Cepat undelete! ;P
psst : rasa nak merajuk dengan seseorang. Hati rase terluka :(


daa..
adioos!

9 comments:

Miss Yaty said...

errr tutorial buat favicon? favicon tu pe ek??hihi yaty tak tahu =,="

emiey, aah, miss yaty adik cik tom..hihi..
salam kenal ye ;)

platipus said...

jom makan meggi!

Amirrah Zawani said...

mengidam meggi?? hehe!!
nasib baik dah dapat.. kalo tak kempunan nti :)

alexa yussida said...

pretty zienta:p kiutt

Cikbelog said...

eh kenapa akak tu macam saya je? ;p hiahaha

ghost writer said...

lama tak berkunjung ke blog Sand..

sekarang dah nak cikgu tutorial ek...

nazirulhazwan~ said...

giler la, sifu blog, org mintak tunjuk ajar tu;p

cik emiey, cmner nak kasi blog kite jadi emsem yer.hehe<--ngada2

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

ape name dak dlm picture tu..
dulu awek aku.. hah.. skrg dak lagi..
kecewe dgn dy (ape aku ngarut ni)

saje drop komen sini..
jgn majuk lame2 okey...
hati jugak y skit..

mie said...

banyak permintaan sekarang ni ye..
ehheee