Selamat Ulangtahun Sayang ;)

As-salam...

Februari, genap setahun aku menjadi BLOGGER.  Gembira, banyak sangat pengalaman yang aku dapat, biarpun aku mula aktif berblog pada bulan Jun tahun lepas..



Sambutan ulangtahun mesti ade belon kan..

Err...muke garang sebab kepenatan masa uruskan Karnival Permainan Tradisional yang berlangsung pada 25 & 26 Februari..;)

alamak, banner cam ulangtahun perkahwinan lak..tak tau tak tau *innocent face.

SELAMAT ULANGTAHUN!!
Terima kasih pada semua yang menyokong Dunia Emieysandra selama ini, jangan malu-malu untuk mengenali emieysandra yang sebenarnye, seorang pemalu. err? ;)


 yeay! belon lagikkkk..

Just a quick update, dah kena tidor..esok pagi-pagi ade lawatan ke UIA. Dah lama tak berblogwalking membalas jejak rakan-rakan, cume bila ade kelapangan je aku membalas secara rawak. Bukan sombong tau, masa untuk diri sendiri pun tak de, camne tu? ce citer ce citer ;p..Semester ni agak sibuk dengan pelbagai program.  Nanti ada masa, memang aku akan pulun blogwalking yer sayang-sayang semua. ;)

 
 tahun berganti tahun, 
hari berganti hari, 
saat berganti saat,
aku masih dengan diriku,
 melalui saat jatuh bangun,
menjadi semakin dewasa.


current mood : merindui seorang ibu yang melahirkan aku 22tahuntolak1hari yang lepas.


daa..
adioos!

12 comments:

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

Selamat Ulangtahun sayang ...^^

Semoga success selalu ! ;)

zuk zuhaiza said...

uia mane nie? uia mane? kuantan ke..
mesti gombak..hehe

datang la uia kuantan jumpe kite..huhu

zuk zuhaiza said...

uia mane nie? uia mane? kuantan ke..
mesti gombak..hehe

datang la uia kuantan jumpe kite..huhu

hudahazwani said...

tahniah yunk! setahun dah dea eh...cepat je mase berlalu..hehehe..nywy good luck dalam dunia blogging nie k yunk..

btw dah kenal dah pun dunia emieysandara nie..pemalu ke?? huhuhu..

^__^

Encik Psychopath said...

Tak celebrate dengan blogspot ?

btw, Happy birthday Duniakuemieysandra :)

najihah sahami said...

waaa..hepi birthday to blog emieysandra!!!hehe..keep blogging k syg!!miss u!

Mfs said...

Selamat Ulang tahun ye..moga teros bergiat dalam dunia blog.. =)

✿ CikCimi said...

congrat !
:)

sizuka[Izzati] said...

selamat ulangtahun :)

cik hani said...

selamat ulangtahun utk blog pink ni....

Amirrah Zawani said...

selamat ulangtahun dunia emieysandra.. semoga makin maju di masa hadapan :D

suriani sakura said...

selamat ulang tahun