i heart them bery much!

As-salam...


Hari Sabtu hari tu kannn..kitew pergi dating toww. Seronok pergi dating tow, tapi kitew bukan dating untuk tebus Valentine tow..sebab cikgu kitew dulu pernah kata Valentine bukan cara Islam tow..jadi, saudara-saudara seagama kena tow, tow tow! << ade rase nak bagi penampo cap ayamas tak? okey, tak yah jawab. -_-"



Baiklah, sekarang bermula cubaan untuk mengawal kuantiti gambar dating sesama jantina ke dalam entri mengade-ngade cap ayamas ni..suke tak? ;p

 Perkenalkan pasangan triple hot..uwaa..
Pose sambil menunggu makanan yang diorder sampai.  Muka harus berseri-seri walaupun perut sedang menyanyi lagu nasyid. *sopan seyh. ;p


 Ini jugak pasangan triple hot sayer..
*diorang sayang saya*..tetibe..
orang kat tengah tu memang dah tak sabar untuk ngap!

Dah sampai, yeay!! sesiapa yang belum makan tengahari lagi, sila la berasa lapar hingga meleleh air liur..hahaha.  Kitorang order satu set pizza ape ntah namanye, yang aku tahu ade cheese dan crunchy. 

dah siap atas pinggan ni, ape tunggu lagi?

okeyh..pinggan harus kasi licin beb walaupun makan dengan penuh etika keperempuanan. ;)

Alang-alang keluar ni, kitorang buat kejutan hadiah untuk Ain ni. Comel kan hadiah yang aku, Dila & Am (rujuk gambar) belikan.


 kad ucapan..tak boleh belllah,
Thank You For Being Our Friend.
withDila, Am, Mira.


 Mengade..aku nak posing gak!
 
Last, cube tengok kasut ni..wooo sangat tinggi, kalau aku beli dan  pakai pergi jalan-jalan, nampak pelik tak? okey, tahu tahu. ;p


Mereka bertiga tu, compartment mate aku dulu selama hampir tiga tahun gak la. Aku pernah gak citer pasal diorang di entri ni.
Susah senang, ade masalah mesti share same-same.  Sekarang, dah tak boleh macam dulu da. Tapi tak pe, walaupun dah jarang jumpe, persahabatan tetap terus terjalin.


Sekian sahaja, cerita untuk dikongsi.
daaa..
adiooss!

14 comments:

Ogy said...

comeinyaa rabiit pink tu....walaupun diri ni sudah tua sikit..tp masih suka hadiah comei2 mcm tu...hehhe


kasut tu mak aiii tingginyaa....kalo mama pakai rs nk terjongkang kt depan..

applemasam said...

sedapnye pizza..=,='

Myra Jay said...

Syokkan bila dapat bercanda bersama kawan2.. :)
Sekali sekala release tension :)

miszlullaby said...

sedapnye makanan....=)

rossoneri said...

selipar tinggi tuh bagi orang2 yg desperate nak tinggi..heheeh, macam xselamat je pakai..

zuk zuhaiza said...

wuuuu..giler tinggi kasut tu..

mahu tumbang kalo pakai..heeh

zuk zuhaiza said...

wuuuu..giler tinggi kasut tu..

mahu tumbang kalo pakai..heeh

Wan Gerrard said...

pizza nampak sedap :P

mie said...

tinggi benor kasut tu..
ehheeee

Ain Zulaikha said...

okey perut saya sudah lapar sekarang =.=

kechixx said...

tingginya kacut tu..hehehehehe...macam best jek kalau akak pakai;)

Zura said...

pizza nie sedap...

Bulan said...

emiey pakai sandal tue ke?
mak oi.tingginye.huhuhu

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

hamboihhh!
tinggi gler snadal tuh! like3!

pizza! nak jugak! kat sini xde pizza!