Hari Lepak Sedunia!

As-salam..

Jangan tersalah paham, hari lepak sedunia hanya diiktiraf di dunia aku, jer,di Dunia Emieysandra, yeay!

time ni kuar outing konon-konon nak teman si die g tengok tempat kajian bagi projek si die & geng.


bOleh lak berhenti tepi jalan kat Lapangan Sultan Ismail kat Pangkalan Chepa, ambik gambar sat. 


yang ni memang berangan jap, jadi model...ehehe, but, kak Izma kata aku nampak malu-malu lak, tak layak la nak berphotoshoot depan fotografer len, depan pakwe sendiri pun malu..ceiit!



i lOve Kelantan!



ha..ni la, tempat kajian si die tu, kilang bata.  Suke lak gambar ni sebab aku nampak innocent jer..ye k? ;p


Okey, time ni kitorang gerak ke Kota Bharu Mall untuk jumpe Am.  Kawan aku, tapi si die lak beria-ia nak jumpa.  Biasa lah, habis semua member-member aku die kamceng. ;)


jumpa Am kejap je sebab hari dah petang takut balik lambat, emm..memang sampai umah lambat pun, huhu ;P


dan..dan..dan..............
masa turun tangga tu, nampak Kak Mek! owh.my classmate pulak, ehehe.
Jumpa dulu, tium-tium mana yang patut sebab tak boleh lama, kena bergegas balik.


Masa dok bergegas nak balik tu, boleh lak nampak kedai asam..berhenti jap, beli asam..Aku kureng sikit makan asam ni, tapi dah pompuan..ade je time beghase nak makan tuuuuuuuuu ;P



Seronok lak, kalau hari-hari leh kuar lepak camni dan ade pulak jurugambar F.O.C yang boleh bertindak sebagai personal photographer..cesss, berangan sajer.


Actually, si die a.k.a Tupak Suto (nama pesbuk) baru nak berjinak-jinak dalam bidang gambar DSLR, jadi kalau sesiapa yang ada add die @ friend dengan die, boleh la bagi komen yang membina pada gambar-gambar yang diambil die *pomot-pomot  ;)



pstt : tengahari ni nak gerak pi Kuantan, pagi esok lak baru bertolak balik ke Melaka.  Uwaaa..sape yang dah nak abis cuti CNY..meh meh, nangis sama-same ;p

12 comments:

Cik Ila said...

eh,gmbr 2nd last tu glemer tmpt tu,tmpt kerete jatuh dr atas dlu kn...:)
cik ila stiap kali lalu ctu,selawat dlu..hehe

naz said...

hari bersama sedunia ni haha bukan melepak boooo

emieysandra said...

xperasan lak cik ila, ehehe

ye k, naz? bia ah, ttap gitu ;p

cik hani said...

melepak ng kawan best kn..
bagusnya si dia emiey tu, excited plak nk jupe kwn emiey

PrincessKawaii said...

santek je sume gambar . dah macam model ai tgk ;)

Cikgu Fikri said...

hahahhaahha..
kata bergegas balik..
aleh2, sempat jugak pergi beli asam?
huhuhu...
kak, fiq rasa cuti akak btol2 terisi lah..
fiq skrg dh smpai maktab dh pown..
balik awal sket..
huuhuhuh :)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Uwaaa~ Nak nangis gak sebab Shag dah habis cuti setahun dengan rasminya esok! huhuhu ;'(

Entri terbaru Shag : Mengira hari dan terus berdebar

Wan Gerrard said...

wah banyak gambar comel :)

Teknologi di Malaysia setaraf dengan Jepun dan Amerika Syarikat

platipus said...

JELESNYA..BEST!

Miss Yaty said...

bestnye jejalan..lagi best sebab terseremapak kawan2 :)

salam perkenalan :)

Amir Izzat said...

yeah! hari ini hari lepak..esok amir dah sekolah..huhuhuh...

wah! best jalan2....

lolipop tue harga rm3.90? mahal jugak..haha.... :)

sharaBUNGA said...

syg~~

suke gile semau gmbr gmbr u taw tak











































da yang paling suke~




gmbrfirst !