Gathering Blogger Melaka.

As-salam...


12 Februari 2011
Gathering Blogger Melaka.

 
jumpe sis Intan yang comel.
salah sorang organizer gathering bersama Heidi Shafiq.


jumpe Nurulchumel and his Mr Bobo.
thanks sebab sudi datang jemput tau! 


dan jugak eykameow dan akmal!

time ni kitorang same tinggi, yeay!

lepas makan, ade lucky draw dan tiga nombor kat atas tu tak bertuah!
sedih, tak pernah bertuah pun. *tacing2..;P


Actually nak ambik gambar dengan semua orang, 61orang tu semua..Jadi, aku ambik la semuanye secara bergather-gather..name pun gathering kan..;P

ni pun ambik dari entri NurulChumel.


Gathering ni dihadiri seramai 61orang, ramai kan..kan..


psst : masih takde mood nak menulis, dipenuhi gambar & sdikit caption, sory ea.
dah ade update lain dari sini dan sini.



Yang lain-lain pun cepat la update, nak bace citer dari u all lak ;)

daa..
adioss!

37 comments:

Nurul chumel said...

besh sgt dpt jumpa kamu!
nnt kita hangout lagi oke!
tunggu ujung bulan okeyh!
HAHA~!

YUL said...

peh! seronok gile seh, hurm, yg nie event dari SB tu eh?

P/S KISAH MISTIK DI kemayan city, JB, Lisa Surihani kene sound dengan blogger

tomato said...

wahh~ramainye !! syiok2 ! :D

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

warrrgghh~!! suke2 =)
sis takleh nak update blog tenet cam labulabi T__T..ad masa sok sis update.. =) nice meeting u dear..

Cikgu Fikri said...

ha?
tak tau pown ader gathering ni..
sedihnyer...
kt maner?



:(

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

sonok2..

SiPetani said...

this gathering cool! i like...

SiPetani said...

nice 1!

airazulaikha said...

wahh.. akk pegi eak gath tu? hehe
mesti best kan..

chenta said...

syoknye...nak pergi tadi, tapi malu...hehhehe :P

nazirulhazwan~ said...

arghh!!nak pegi!!=( bile nak buat gath blogger semalaysia ntah, haih

✿ CikCimi said...

tade gambar dgn kite.
T_T

*kite segan~ :D

cikgu ainura said...

wah, bestnyer.. dgr cite dah sronok dah.. hahhaa

Encik Psychopath said...

wah. ade gambar gue. seronok deyh.

Encik Psychopath said...
This comment has been removed by the author.
najihah sahami said...

emiey...bestnya..jeles22..huhu

ainraus said...

eh. eh. ruginya tak dpt join. :(

AROL DSHW said...

Cemburu sebab tak join. Haha. :D

AiDa AzRyN said...

emiey,bila nak datang perlis?*tetiba.. ;D

Heidi Shafiq said...

thanx cuz ko sudi dtg bg sokongan.. :)

ainakhani said...

tak sempat nak tego smalam.
neway hye !

Bella said...

bestnyala...gathering blogger sabahan xda ka cam gini..hehe

'Ikhwan said...

helo2 !! =)
great gath !! gile ramai ..

Syafiq Rosli said...

wah..terbaik2..ade perasan anda..:)

pinjam pic jap

applemasam said...

join kami di fb! http://www.facebook.com/pages/HOME-of-Blogger/184870974868434?ref=ts

asfz lily said...

gembira dpt jumpe kamu :)
hek3x...

Qaseh dalia adelia said...

peeweett wah sis maera pun ade..

cik Dil said...

syok kan smalam...

Updated Gambar Bloggers Gathering Melaka 2011

http://semanisepal90.blogspot.com/2011/02/updated-gambar-bloggers-gathering.html

popo said...

dtg lambat....dapat no 61....seb baik dpt ucky draw

eykameow said...

hehehe nampak gambar kite kat situ..tettt. nice to meet u!!! :)
Gath ni memang tak rugi pergi !

Are-Gya said...

ske tgk gaya emi..simple je..xserabut =)

Amirrah Zawani said...

bestnyaa... ramai yg join..
i tak penah join gath lagi..
mybe next time :)

Fashionista said...

huhuh...g gak..tp xsempat berkenalan....

intanurulfateha said...

tuka caption pls. sis intan yg comot :P

ghost writer said...

wallah..ramainyer........

err,ada mamat yang siap pakai vest ngan tie lagi..peh!10 point utk dia lar.

dari ganu ke melaka...leh tahan trip Sandra.hepi2 yek..

bukudiarysofea said...

no org pon ta bertuah. cis !

A'IM said...

jumlah sebenar 70 orang tau...tapi tak sempat nak update list..busy skrg..hehe...

blog fakta:: http://kindofsoul.blogspot.com/