Bila kami bergabung..♥

As-salam...

Hai awak awak..saya dah kenyang!! tetibe ber'saya' 'awak'..sopannyer anak sape la ni. Motif: baru je siap makan, rumet suapkan..~lalalala...kenyang perut suke hati. Bila dah kenyang perut, moh la aku nak tunjukkan gambar yang berdozen-dozen menunjukkan muka keriangan.  U all kena tengok, supaya aura keceriaan tu turut melekat ke pipi-pipi comel dan mulus anda sekalian.  *perasan!


Ini antara barisan artis yang menjadi cover pada entri ni.  Cantik kan mereka semua, kalau nak buat tempahan model pegang pokok lalang, boleh la cepat-cepat contact i kat facebook..~miahahaa (jangan maraa ha, nanti kena jual ;P)

 pose sebelum naik bas..nampak je kamera, terus buat macam-macam gaya. Bagus kan model pree nih..kih3.


inilah muka keriangan bila program yang kami uruskan berjalan dilaksanakan dengan lancar.  Congrats pada semua! tak leh bellah, muka tuan belog kena la besau berkilauuu.


Panas mentari tak dihiraukan asalkan dapat mengisi ruangan dalam memori DSLR tu..


 Ni masa sesi mengucapkan selamat tinggal kepada pihak SK Kesang Tua  yang kami lawati atas urusan program BIG. 


cepat berikan pose menarik anda! ;p

 masa tunggu drebar bas datang (ntah pi lepak mane la pokcik nih), masa yang anda haruslah digunakan sebaik mungkin.

pose lagik! time nih semua kena pandang atas eh...tak kira ah, aku nak tengok depan gak. huhu.

 
iklan tepon jap, jual mahal mahal..yeah!
*keychain tepon masing-masing ditaja oleh kak Ima (salah sorang classmate).
Mekasih kak Ima..
Kasih sayang melimpah ruah ke ladang gandum buatmu!


ini pasangan...err??

 
jangan tengok pada jejaka yang tengah berjalan tu.
*saje, nak bagi yang tu jadi tumpuan ~lalalaa
=.='
 
ini lak cendol ye abang-abang bujang, akak-akak & adik comel.
kalau u all tengok post ni time tengahari mesti terliur dan terus keluar pergi beli kan. Harus. 

 
Tak pe, tak perlu susah-susah pi beli, tengok kitorang makan je eh..slurpp! sedapnyerrr..


Itu la..bila kami bergabung, kacoh jadinyer lebih-lebih lagi kalau depan kamera.


 Sekian sahaja, coretan bersama geng Preschool Of Roxs.
Moga terus tabah, setiap cabaran hadapi dengan tenang.
Senyuman pasti takkan hilang. ;)


all pics credit to Laily's Flower.

daa..
adiooss!!

26 comments:

Cik Ezy said...

sungguh ceria..
comel teddy2 kecik kat enpon..
nk satuuu..
ekeke

cikgu ainura said...

wah.. bestnyer... tp.. mengapa???
gambar saya sikit jek...
:(

emieysandra said...

cik ezy : boleh3..minta ngan kak Ima, haha ;P

cikgu ainura : ermm..time tu akak cm kurang bg tumpuan kat kamera je, xpe2..nti entri len ltak gmbar akak bebanyak lak eh..ehehe ;)

ejulz said...

woW! cukup korum mesyuarat tingkap.. heHe

Jgn lupe singgah k.. :)

1 "Siapa student UNISEL kat sini???"

2 "Munajat Keampunan"

3 "Malam semalam ejulz mimpi ngeri!!!"

SI COMEL CERIA said...

wewittt... mantop semua gadis2 pra1..
tp i terkilan.. coz gmbr i pn sikit....



kak nuyu, jom majuk same2 sambil mkn aiskrim...

emieysandra said...

demm ah korang nih..sume nk merajuk!..uwaa..xlarat ah nk pujuk, gambar-gambar u all mesti akn ade byk utk the next entri lak ok..

senyum33
;)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wajah2 ceria..belanja sis cendol blh?

sarah mohamad said...

manis2 semua . teeheee :)

Amirrah Zawani said...

pompuan mmg gila kamera kan.. haha!! cendolllll.. lama dah tak makan.. teringin lak.. esok nk kena pg cari lah :D

ada mokhtar said...

geng cikgu rupanye =)

AiDa AzRyN said...

hamboi posing sakan ye.. hehe.. :)

Wan Gerrard said...

semua ada bakat jd model :)

ahmad said...

hoho ... pasukan cikgu cendol :D
hehe ... post terbaru lalala
http://rinozeen.com/2011/02/balohsen-part-1/

kazra said...

wah...sakan berposing semua yer kak...selamat berkenalan...boleh x kalu saya nak berkawan ngan akak lebih rapat lagi...nama adik kazra..adik bru jer blajar pasal blog ni..n byk lg la ilmu yg adik x thu tntg blog ni...sudikah akak mngajar adik yg cetek ilmu ni...

Ain Zulaikha said...

wahhh seronoknya bergambar... :)

Cikgu Fikri said...

wah...........
sgtlah best bergambar..
meriah jerk.. :)

najihah sahami said...

waaa...bestnya amek gambar ramai2 macam ni. huhu..jeles2..hehehe...

comey je bakal cikgu-cikgu ni eh!

krole said...

wuahhh!!bestnye dia...nak satu tedy wak ngee~

twinkle twinkle said...

waaa handphone byknyaa,,:DDleh amik ni

AROL DSHW said...

Amboi! Bergambar sakan Cik Emiey dan rakan-rakan. Apa lagi, join lah Show Me Your Pose Contest. ;)

*Dah lama tak pose dengan kawan-kawan. Sejak dah habis sekolah. :(

Puan Besar Shag Yahaya said...

Amboi. Ceria mengalah kan bebudak dapat p Zoo Negara dgn percuma! haha ;D

Shag terliur gila tgk cendol tu tgh2 malam. Nomm nomm~

Qaseh dalia adelia said...

muahaha nak tepon se

Syafiq Rosli said...

wah meriah je..:)

✿ CikCimi said...

kenape pakai nametag?
=.="

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

slurrrp . sedapnya cendol . mau, mau . huhu

:: noremy bte rahmat :: said...

folo & BW...

mehla jenguk belog ai..

nice to know u!(^_^)