update bergambar sambungan Cikgu cikgi yang sempOi!

As-salam...


Cerita semalam belum habis lagi selagi gambar tak cukup 99..eh, over lak, haha. Cuba cari gambar aku kat dalam ni.

 
cuba cari aku, ehehe.  Aku tak de la kecik sangat wess. :P


Antara yang terawal datang, biha, aku, platipus, teha dan macy.
Yela, sebab kitorang saing pi sana naik marcedez wooo..ok, TIPU.
Sampai sana, teha dan syafiq dah ada.


time ni pose dalam kedai hadiah, suke sangat dapat bergambar berlatarbelakangkan toys yang comel-comel!


candid! cameraman di mana-mana sajer. huhu.


 bowling time!
nampak macam pro kan, tapi aku sebenarnya aku termasuk dalam 'geng longkang' dengan platipus tu.



tak caya, tengok ni. kuang asam betol, diorang ambik gambar ni.  Ini untuk first game, kalah ar. sob3, sedih ar gini.


kesedihan, ni lepas bola masuk longggggggggggggggggggkang!
*ciap letak tnda seru, macam exsaited sangat kan. dik Macy turut berkongsi kesedihan.


ha..hambik ni.
tengok betol-betol angka sembilan poloh lapan tuuu. 
~lalalaaa.



my julieto, dik macy ni.  Walaupun kami ni satu maktab, tak pernah jumpa tau.  Tahun ni baru jumpa, then kenal rapat kat gathering ni.  Jangan tertipu dengan raut wajah comelnyer itu.  Dia sebenarnya sangat nakal tapi tak jahat la!


ni pulak my romeo, dapat hadiah comel dari beliau. Pink gitu! tenkiu dik Asyikin cayam!
Dah kenal lama, tapi sebab jarang jumpa jadi tak tahu dia pun ada blog. 
gambar full, motif? kasut baru, kih3.

 

 bergambar beramai-ramai lagi.


bergambar dengan penuh kesengalan.  Kitorang yang tengah pose tu sebenarnya satu IPG je, tapi ni first kuar bersama-sama dok tunjuk kesengalan masing-masing.  Teha dan Syafiq tersengih je tengok gelagat kitorang.


 bergambar dengan salah seorang penganjur, Cik Mas dan jugak teha yang datang dari jauh.


 bergambar ramai-ramai.


 platipus yang sangat comel dan sengal amat!
geram sangat sangat!


 sorang dok posing, sorang dok termenung dan jugak sorang yang sibuk dengan kamera nyer.


 Sesi ice breaking, bersama kongsi pengalaman.


yang lain khusyuk mendengar.
tiha, syafiq, hani, hanum.


 cik mas, cikgu fiq, ilham, syikin.


 imah dan pija.


Sedikit info mengenai gathering ni.

Pada hari Sabtu, 8 Januari 2011 dengan kehadiran 17 orang blogger dari 4 buah IPG.

cik mas dari IPG Kampus Kota Bharu (penganjur)

cikgu fiq dari IPG Kampus Islam (penganjur)

syafiq shino dan fatiha dari IPG Kampus Dato Razali Ismail

13 orang dari IPG Kampus Perempuan Melayu Melaka iatu :

 ~info ni credit to Cik Mas, cilok dari entri beliau.


Alhamdulillah, aktiviti berjalan lancar.
Dengar-dengar nak adakan gathering lagi, kalau senang dan ada kawan, aku join je.  Jadikan satu aktiviti lepak-lepak santai :D


12 comments:

platipus said...

wow!..
bgga oo..dpt masuk dlm blog emieysndra yg femes!..

eh, platipus ada dtg ek smlm?
kah2..

emieysandra said...

mengade tol! :P

mie said...

wow!!
sempoi2 cikgu zaman skrg..
ehheeee

Makbed said...

amboi...menjoyah sakan ye. hahaha

krole said...

wuahhh bestnye~!!!owhhh rupenye ramai blogger tmpt wak ye...bestnye,kat tmpt krole ni rasenye krole je men blog,adus..kengkadang payah nak cari semangat yg hilang tok BW n updated blog,ade tips2 yg boleh kongsike wak???

Amirrah Zawani said...

bestnya gath..
lama dah tak main boling..
ok lah tu 98.. hehe!! :)

cikgu ainura said...

happy :)

Cikgu Fikri said...

hehehehe...
suka bacer entry ni...
t bler ek nak jumpa lg?
huuhuhuh......

caliph shuriken said...

x sngka emiey knal dak femes maCy ^^

emieysandra said...

haha..mesti la my junior kt tmpat blaja ni :)

shino said...

mila in the house..hehehe..

sharaBUNGA said...

weh,bla ah!
gua jeles lu dok ngorat sygs gua.,tipus!!!
huaaaaaaaaaa!!!!
nk jumpe korang!