Trafik semakin menurun

As-salam...


Pelik la pulak aku ni nak share benda yang tak positif.  Biasanya orang share pasal trafik yang semakin mencanak-canak naik.  Tapi aku boleh pulak bagitahu sal ni.  Yup, terasa sangat trafik semakin berkurang. Minggu lepas aku sangat jarang buka blog dan makin teruk jarang update jugak.  sadis tol kan.. Bukan la aku nak cakap aku ni blogger tegar..nehi nehi ye sekalian.  Separuh tegar tu mungkin sebab aku masih kena jadi pelajar sepenuh masa, kalau aku gagal dalam study nanti siapa yang susah? cuciter cuciter :P


 ~gambar sebagai hiasan~

 Aku terima dan redha je trafik semakin berkurang kerana aku akui memang aku tak de kudrat untuk terus menumpukan sepenuh masa kepada blog ni.  Aku juga mohon maaf kalau entri-entri semakin beremosional kerana itu menunjukkan aku menggunakan blog ni dengan sepenuhnya!! ~ meluahkan rasa hati serta melonggarkan segala ketensionan, i lob u la blOg. 



 
Kalau trafik semakin menurun, macam mana la dengan nuffnang aku lak? makin nazak kot..jeng3..Alhamdulillah, aku dah cash out lagi untuk kali kedua lepas semua BE bertukar menjadi ME semuanya.  Earning meningkat sikit dari yang pertama. Malas nak tunggu hujung bulan, terus cash out nanti hujung bulan baru akan diproses penghantaran.  



Perasan tak, aku pun dah buang bloglist kat sini sebab aku rasa bersalah pulak kerana tak sempat untuk melawat mereka pun.  Sekarang, aku letak gadget baru iaitu untuk pengkomen terbanyak kat sini sebagai penghargaan kepada mereka yang setia dengan blog hentah hapehape nie..mekasih!! 




Malas lak nak citer lebih-lebih, kang aku dicop giler trafik lak..tamo3 :P



mood : tak sabar nak balik kampung hari Sabtu ni, kalau elaun dah masuk boleh la nak plan sambutan birthday untuk ma pada 31Januari ni.
~_^
  

23 comments:

deAnza-wAnda said...

alaaaa... dun be sad yar... keep smiling k...

mie said...

uih!!
camtu plak....
biasa la, lumrah blog

izwanyusof said...

blogger yg jadi pelajar sepenuh masa camni la kan ?..tak leh nak hard core sgt ngan blog..

hudahazwani said...

same lah kiter yunk...dah lame tak jenguk ngn hupdate blog nie..takde mase la katekan..g pun nak story pun kekadang idea ley ilang..papepun good luck on your stdy yer yunk.. ^__^

nadira shahid said...

jgn ptus ase ;) klau ade mse, update la blog, tp study 1st taw..

Bella said...

salam~
** hye..sabar sejala ya gudluck 4 ur study ..caiyo! nway sy slalu jg bah view blog kmu nie tgk tutorial..hehe keep blogging..*_^ v

Amirrah Zawani said...

sama lah emiey.. kalo i tak update mmg traffic kurang lah.. kita ni bukan ada masa sgt nak update selalu.. redha je lah.. ada rezeki ada lah kan.. uiks, tak sangka i rajin gak comment di sini :D

d_LA said...

kalo x update mmg terus jatuh kan trafik..huhu..kalo update x gi mlwt blog org lain pun sm gak..berdebuk-debuk gak jatuh..huhuhuhu!xpe, jnji jgn berputus asa sudah :)

Pinky Pixie said...

ni sy dtg up trafik sikit. hihi.

relax yunk. fokus dulu kat study. =)

YUL said...

samala traffik yul pon terus tumbang, huhu, biasa lah kan awl tahun nie pembaca semua busy, banyak acara, ramai yg tak main blog, hee

emieysandra said...

haha..tak sedih la, blog ni duniaku minatku..opkos takkan putus asa..

utamakan kepuasan hti sndiri dulu baru org lain :)

Anip™ said...

adakala nya ia turun adakalnya ia naik, biasalah, kdg2 kite di tas kdg2 kite d bawah.

BLOG GEMPAKZ SIOT

caliph shuriken said...

mmg susah nk maintain trafik, kna krap bW.. apa2 pun, hepi blogging ^^

cikgu ainura said...

olo2.. dah 2x cash out tue.. akaq ni hah.. nak cukupkan rm5 pon xsampai tau.. ngeh2..

Puan Besar Shag Yahaya said...

Study lagi penting! Nanti cuti boleh cover balik belog. Kiki ;)

maCy said...

nehi3? hahahaha. muah2. trafik ta trafik macy tetap dtg ok ;D

maCy said...

wow! macy biggest spesel cases. hik2

bunga said...

cayokkk..jangan putus asa..

naz said...

trafik turun sikit je kot. rileks lahh. saya ni ha trafic ke laut je. hehh

diana said...

biasala tu..
akak sekarang pun dah tak tumpu sangat kat blog ni..
dengan broadband yang slow..
sibuk urus rumah tangga lagi..
malas dah nak kejar2 traffic ni..
be langsung tak de dah..

kita berblog ikut yang kita mampu sudah la..

ummiarissa said...

sebagai student..lagi banyak dapat share..banyak ceritakan..share je lah..

HaNTwO said...

Sama la kita...takpe janji kita enjoy dengan penulisan kita...

ciknabil-a said...

nabila balik sok ptg.. hehe..