Supper! tips untuk gemok?

As-salam...

Selamat tengah malam!!
eh..dah pagi rupenyer :p
jaga-jaga ada hantuuuu!
(malam jumaat ni wess, hahaha)



tadi buat keje sambil makan-makan dengan hani comel.
(semua comel)

Supper!
Opkos la makan itu lebih berganda dari aktiviti melakukan kerja. :P


Nak tanya ni,
selain makan makan makan dan makan lagi makan banyak-banyak.


Apa lagi tips untuk gemuk?
aku nak bagi tips tu untuk budak underweight la, takkan nak bagi kat yang dah cukup berat. ~lalalalaa.. (nama dirahsiakan untuk menghormati tuan blog, eh..budak tu la :P)




yes, i got one.
tidor banyak banyak banyak dan banyak lagi!



nite!!

10 comments:

platipus said...

hantu!

amiYo said...

nak tips utk kurus lorh.. -.-

Wan Gerrard said...

hmm bukan saja tidur, tapi makan, tidur, bangun, makan lagi, tidur balik dan lakukan setiap hari =P

Anip said...

tido banyak, makan banyak, huhu..tips gemok !

Mknace said...

:) :) :)
pelik jugak kan.. ramai yang nak gemuk sejak kebelakangan nih
terbaeekkk!!!!

singgah pagi dari mknace unlimited

::Miss Pikon:: said...

waaaaaa~~ jom mkn tido mkn tido mkn tido sampai gumuk! :p

mie said...

nice tips...
akan dicuba, hahaha

fATia said...

makan dengan cara yg cepat.. kunyah sikit2 je.. selalu uat gitu.. ley gemuxx rasenya.. hahaha

myra, camne nak buat mcm ayt mira yg THANKS FOR READING.
COMMENT PLEASE!
~_^
nak buat jugak :)

hudahazwani said...

hahaha...cik emiey buat gituhh dulu yer..confirm huda follow tau syg... ^__^

kechixx said...

saya nak gemok;)