sibuk dengan kisah Ana Raffali

As-salam...

Mesti semua dah tahu mengenai kemenangan Ana Raffali.  Ramai jugak yang tak setuju.  Aku pulak no komen la sebab aku tak tengok pun AJL semalam. Ramai yang kata bosan? euww, ye ke.  Memang la sebab tak de Dato Siti Nur Haliza kan. Itu hanya pendapat dari seorang peminat Dato' Siti.*peace! 


Nak dijadikan cerita di entri ni, bila Ana Raffali menang, ramai la yang dok search pasal beliau dan lagu 'Tolong Ingatkan Aku' tu. Aku pulak, dah memang rutin aku selalu tengok stats kat dashboard tu dan jumpa ni.

 
Tengok, entri Ana Raffali-Tolong Ingatkan Aku melebihi pageview untuk entri aku yang latest.  Pasal gadis cacat yang comel lak, aku tak tahu, memang selalu diterjah. Nape yer?pasal artis jugak kot.



 Ini pulak keywords dari Nuffnang. Macam-macam tentang Ana Rafali.




Adakah ini yang dikatakan entri SEO? yang aku tahu entri SEO ni berkenaan dengan isu semasa.  Aku memang fail la bab gosip-gosip latest ni, tak sempat nak buat tambahan pulak sekarang masa sangat terhad untuk online.  Jadi aku cuma buat cerita yang aku suka.  Tak sangka untung jugak aku minat lagu tu awal-awal lagi.




Macam entri pasal Ana Rafali yang ni lengkap dengan biodata sebab ada orang yang suruh aku search pasal dia. Aku buat time tu jugak sebab aku suka layan lagu 'Tolong Ingatkan Aku' masa mula-mula lagu tu diperkenalkan. Best ape, jangan reti mengutuk je kelebihan orang lain. Jom tengok gambar Ana Rafali yang dikatakan sopan berbaju kurung.



Ana Rafali juga dikatakan ada iras-iras Lisa Surihani. 
Betol ke? cuba tengok lama-lama. :)

17 comments:

Shag said...

Dalam gambar tu mmg ada iras Lisa Surihani ;) Oh ya, Dato' Siti Nurhaliza ada perform malam tu. Kiki :P

Entri terbaru Shag : Encik Azizulhakim Salleh. Siapa Dia? Kenal?

nurul najwa binti kornain said...

yea, i think so. i pn rse muke die cm lisa. same :)

Nur Syafiqah Yunus said...

http://puteridaman.blogspot.com/2011/01/ana-raffali-vs-yunalis-zarai.html

Wan Gerrard said...

ana rafali sangat comel ^_^
tahniah ye die.hee

miszlullaby said...

SEO tu ape ek?

mia said...

yup setuju babe, but rse pic ni je kot..

emieysandra said...

ML leh search, emiey xpakar sgt :)

Cikgu Fikri said...

fiq mmg target ANA RAFFALI menang!!!!!
HUHHHUHU :)

Amirrah Zawani said...

yeap2 ada gak iras2 lisa surihani..
dah rezeki dia.. terima je lah kan.. buat apa nak kutuk2 dia.. juri yg pilih kot.. :)

kechixx said...

ana comel:)

Ain Atika said...

cantik la dia..alaa biasalah people suka judge macam macam..kalu dah tak suka semua slek la...tapi i x kesah.. suka ke tak ke> terima jo lah..haha

mie said...

fuyo!!!
dapat merebut keyword tu

Zura said...

lagu tue sedap pe..lirik dia pun best..puitis..

myravea said...

Ak ah la yunk, die ade iras2 lisa surihani..wuhuuu..samelah kita xdpt tgk AJL tu..wuwuwu T___T

biskut said...

baru tadi lunch ngan ana rafalli..dia belanja..hahaha.ok itu tipu!

bisk pon minat tengok ekspresi muka dia bila nyanyi dalam video klip tolong ingatkan aku.rasanya lagu tuh dah lama download dlm lappy bisk awal bulan 10 lagi...best lar dia menang kan...

emieysandra said...

comel kan die.. :D

sharaBUNGA said...

ana raffali comel kot syg
mcm i. hahhaha
perasan ;p