Selamat Hari Lahir adik Comel!

As-salam..

Hari ni seharian tak buat entri gara-gara menghabiskan masa seharian dengan adik comel.  Yela, sebagai hadiah untuk hari lahir nya 16 Januari, walaupun aku dah stanby satu hadiah untuk nya.  Nanti la bagi hadiah yang tak seberapa tu.
 Nak tahu apa yang kami buat hari ni? check it out!



7.30 pagi 
Adik comel telah dipaksa untuk teman aku jogging di trek terulung kampus kesayangan.  Yeay! berjaya buat dua kali pusingan non-stop (aipp..okey la tu, esok kena cuba cukupkan tiga kali pusingan)




8.30 pagi
Bersarapan di kafe ternama kampus kesayangan.  Adik comel makan roti canai segera, die kata 'okey je' dan aku melahap nasi goreng + telor mata , sedap wooo....telor mata itu. :P




Lepas tu sembang-sembang, dekat kul9 lebih balik ke bilik untuk bersiap-siap.
Teman dia dating.
Sory adik comel, akak bersiap lambat tadi.
~_^



Layaaan saje la gambar-gambar dating adik comel ni.


adik comel yang bertudung pink tu dengan kawan baiknya, fayz.  Kalau tak kenal siapa adik comel tu, boleh rajin-rajin tekan sini.





 ~gaduh manje berebut enset, kang tak pepasal aku snap pic candid ni, ~lalalaaa~



adik comel kata, aku pose muke kiput!
what? tolong bagi definisi yang betul pada ayat tuu.



 SELAMAT HARI LAHIR YANG KE-21!



Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu Mathila Mansor,
Allah Selamatkan kamu.





Akak dah wish panjang berjela tadi kan,
kalau nak hadiah, sila naik ke aras 3.
hahaa.

daa..
adiooos!

12 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

macy syg..happy bday :)

ASaDa RyutaRo said...

'kiput' membawa maksud 'kiyut kut'! hahaha =P

happy birthday to maCy..

maCy said...

thx akak!!! woah so sweet ade entry.. weeehuuu ;D


wah2 nak buli macy naek atas ea? hik3

sok kite gi ag okay!



and thx teman macy dating! suka :D

black_mel said...

happy bday untuk dia jgk....waa..special entry untuk dia..

kechixx said...

happy birthday to macy;)

Amirrah Zawani said...

happy birthday macy..
semoga pjg umur n murah rezeki.. :D

Cikgu Fikri said...

WAH...
kak macy sudah makin meningkat usia..
fiq jerk muda lg..
hehehheh :)

miszlullaby said...

epy bday macy=)

cik hani said...

epi besday utk dak macy tu...

kiput tu mcm malu2 kn..

Gayahspears said...

tak kenal macy.. tp Gayah nk ucapa hepy besday kat dia jugak..hihi

AiDa AzRyN said...

hepi birthday macy!!! XD

ruby bieha said...

special entry... happy bufday macy.. haha terserempak kmu dating semalm.. kantoi