Nikmati dan hargai lah masa sebagai seorang pelajar.

As-salam.....



Macam tak caye je.  Dalam masa lima hari aku update dua entri je. Tak pela, apa boleh buat dah memang masa yang sangat padat sampai tak ada ruang lagi untuk aku memikirkan idea mahu menconteng di alam maya ni..uwaaaaaaaaa!!


Rindu pada blog ni..tapi apakan daya, tugas sebagai seorang pelajar harus dijalankan dengan sebaiknya.  uiyooo...Masa sekolah dulu selalu berangan nak jejakkan kaki ke tempat pengajian tinggi.  Nah, sekarang la masa nya menikmati alam kampus.  Nikmati dan hargai masa jadi pelajar ni, ia pasti pengalaman yang berharga untuk diingati tika tua nanti..



Sekarang bila tengok gambar-gambar lama sekolah dulu pun dah tersenyum sorang-sorang teringat perangai gila-gila masa sekolah dulu.


Kamera sangat penting untuk merakam setiap detik indah tu.


pstt : gambar ni ada kawan tag kat facebook, credit to her.  Ada lagi gambar aku yang boloxs (selekeh macam budak hingusan), malu auw-auw lah nak tunjuk kat sini.  Hhahahaha.


 daa..
adiosss!


8 comments:

Lelaki Ini said...

boloks???
lama dah tak dgr perkataan tue
heheh

maCy said...

rindu sbb tgk macy jenguk blog smlm kn. keh2

sugar2 kapas strawberry said...

rendu jua..kekekek.sgt manis dlu2..

p/s: sy pon update blog satu entry satu minggu..kalau rajin 2 kali..masa membataskn

hudahazwani said...

hahaha..mesti comel cik emiey time sekolah dulu2 kan..huhu..
same la dgn huda yunk..takde mase nak update entry or whatelse..huhuhu :(

ruby bieha said...

boloks.. tp still comel

AiDa AzRyN said...

gambo skolah aida satu pun takde... kena air banjir.. T-T

hana said...

waaa...
mse blajar nh la pengalamn paling bes..
hehe..
kne hrgai stiap detik..
=D

Illiana Hidayah said...

setuju! hargailah time indah jadi student~bila dah jobless cam saya ni bosaaannnnn~adehhh!