Kuew teow buat kami berkung fu!

As-salam...

Hai hai hai..
Aku dah macam gian nak update blog sekarang ni.  Tambah pulak esok cuti...hoyeah!



Tadi pergi makan kat luar,
mesti la sebab dah boring makan kat kafetaria dengan makanan yang sama je.
kekadang kena tukar angin jugak kan baru perut tak masuk angin, eh tak de kaitan la. :P


ini rupa kue teow kung fu yang dimasak dengan kepakaran tukang masak yang sangat terrer berkungfu..ya!!


Tapi, yang aku makan tadi sikit sangat.  Dah la aku on diet untuk menambah saiz ni.  Tak membantu langsung kedai tu, lain kali tak nak pergi la..err? 



Bila balik ke asrama tadi, kanak-kanak riang mula ternampak satu view yang sangat menarik. Ambik gambar jum!


tenaga yang diperolehi dari makanan tadi digunakan sebaiknye.
with kak Mun sayang.



kak Mun with bieha yang kesengalan..hoyeah!



sweet romantika di bawah payung!


kalau nak tahu, pemandangan yang cantik macam fantasi tu adalah perantaraan blok bangunan asrama baru.


daa..
adiooos!

12 comments:

jan said...

lawa bangunan tuh (:

ferra said...

serius ly, i baru nak wat entry pasal ni. err. geram n lapar. akibat dr gadoh ngn bf, tak dapat mkn. menci

cik lya said...

nice pix lol :)

Amir Izzat said...

kuey tiaw kungfu memang sedap...pernah makan! fuh! rasa lapar la pulak..u buat i lapar tau../hahha

HaNa HoNeY said...

pergh..mkn sodap2 pastuh potoshot lak..
best best
^_^

Anip™ said...

perghh. sedapnyer

Cahaya Kehidupan said...

yaty suka makan kueh tiaw hongkong kat kedai lorong pandan sebelah stesyen minyak BP...feveret tu...=]

Shag said...

Terliur tgk kue tiao kungfu tuh! Nomm nomm~

Cantiklah lokasi tu. Nak pergi sana lah nanti nak buat photoshoot :P

Entri terbaru Shag : Fibroid Kandungan. Bahaya atau tidak?

Wan Gerrard said...

sengaja buat gerrard lapar mlm2 ni =P

Nailofarhazirah said...

berphotobelog lah!

Zura said...

kueh tiow kung fu tue sedapnyeeee....dh lah tgh lapa nie..

Zura said...

kueh tiow kung fu tue sedapnyeeee....dh lah tgh lapa nie..