Hari ini..

As-salam..


Pagi-pagi lagi dah bersiap untuk ke perhimpunan.  Bersenam la sikit (banyak la!) sebab perhimpunan tu jauh dari asrama, lepas tu kena balik kelas lagi..okeyh, tetibe je sakit hati, aku dah la bilik kat tingkat tiga!! emm, dah..cool balik.




Masuk kelas, subhanallah..bising amat.  Budak-budak darjah Satu pun reti senyap bila hari pertama sekolah.  Ops, memang la sebab diorang buat muka takut bila mak ayah nak balik, jangan nangis sudah kesian cikgu nanti. ~lalalaa.  Kesimpulannya, all my classmates banyak simpan cerita masa cuti hari tu baru dapat diluah semua. ehehe. :P


~lorong kejayaan~


Lecturer masuk, mengajar kejap. Mengajar okey, apa yang ada pada hari pertama, amanah dan tanggungjawab kena lah laksanakan.  Aku jugak yang menongkat kelopak mata ni, tersengguk-sengguk alasannya malam pertama di bilik baru susah untuk lelap mata, cess..tak tidor bilik baru pun aku tersengguk-sengguk jugak -_-'
Pstt, ada lecturer baru.  Boleh la tahan untuk dijadikan bualan galsss.




Hari pertama dah ada kelas petang, hati ni tak berkenan betol. uhuk3.  Just berkenalan dengan silibus baru je pastu kena angkat meja mesyuarat untuk letak dalam pejabat.  Okey, we all pompuan dah biasa kena macam ni.  Tak dok laki beb, sama-sama buat, perempuan bukannya lemah.  Tetibe je aku takut dengan ayat sendiri ni. lol. :P



~sudut pemandangan yang aku rasa cantik sikit~



Petang tu lepas lepak-lepak, naik ke bilik dan sempat la buat entri yang sebelum ni.  Masa yang lapang lagi ni harus digunakan dengan baik.  Setelah diteliti semua perjalanan program untuk semester ni memang sangat sibuk.  Dan aku sangat berdebar untuk prektikum.  Ya Allah, permudahkanlah segala urusanku kelak, amiin.





Telefon pun buat hal tadi, jangan nak mengade ganti baru.
Tamo tamo la.
>____<'



Gambar-gambar cam skema jer kan, semangat belajar la katakan.
ho ho ho.

18 comments:

YUL said...

amin,haha, mmg cantik pemandangan suasana kat tempat stdy nie, macam best je kan, kat mne nie? huhu

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

huhu,, hepi study emiey ~ hihi ida masuk 14 ni,, lmbt sket,, hehe

diamuslima said...

good luck for this sem... hehehe

Aoi@riena said...

slamat smbung study.. nak cuti lagi.. ishh..huhu~~

mie said...

selamat belajar..
ehheehee

maCy said...

akak~

http://www.mohdhilmi.com/berita-terkini/gathering-cikgu-blogger/.html

jom!

::Miss Pikon:: said...

enjoy study ya! gd luck~ :)

p/s: tQ letak blog sy kt 'taman bunga' awk..

Kamsiah said...

rajin adik rajin
rajin la belajar
bila besar nanti
boleh tunjuk ajar...

ruby bieha said...

ea macam same tempat jek kite study...hahaha

emieysandra said...

baru nk ajak macy, jom3..
bieha, ye eh? ;P

faiq said...

nk jd cikgu ke?

CIK TOM said...

slmt kembali ke sem baru ye..blaja elok2 leh jd cikgu yang baik!

Miss Yaty said...

good luck ye emiey!!

kembatolo™ said...

sep klate tuu.. hahaha

Zura said...

belajar rajin2...cantik sekolah tue...

Amirrah Zawani said...

selamat kembali ke sekolah...
study rajin2 utk sem ni :)

dark r0se said...

gambar mang skema! haha:P selamat ya!;) gud luckkkk!:P

zia amalin said...

stdy rerajin..jgn melangut kt dlm cls tu..huhuhu...penat lol kena panjat tangga ='(