dugaan..cool sajer.

As-salam..


Sibuk





Penat






Kurang tidur.







Menangis sebab masalah yang kecil 
(laptop yang baru format, tak jumpa cari word office.)






 Tapi, saya masih nak senyum sebab ramai yang sayang saya.




saya rindu amat pada blog kesayangan ni,
nasib lah blog ni tak kesunyian, ada yang masih sudi datang.
nanti aku lapang, aku jengah balik yer.
TERIMA KASIH DAUN KELADI!!!





Sekarang ni banyak pulak kes memburuk-burukkan orang lain.
Kepada yang terkena tu, diharapkan bersabar banyak-banyak.
what goes around, comes around.
Cool je okeyh.





Ada orang kata aku ni manja, gediks, tak tau malu, tak cukup dewasa tapi aku cool je.
(rekaan semata-mata.keh3)
kat SINI

23 comments:

platipus said...

alaalala..emieysandra comel jgn nangis..

Zara Hannan said...

coll jer. bagus! hehe. :)

miszlullaby said...

hihi..jgn sedih2...=)

YUL said...

ehehe, spe kta? ecehceh, pasan kew? :P

YUL said...

gurau je. hee :P

najihah sahami said...

emiey sayam..jom sama2 cool. hehe

mie said...

wow!!
masalah negara ni..
ehheee

emieysandra said...

yul, mmg prasan pun..hahaha.
tp kan, tak kanal maka tak tahu..:D

mau kuar lpangkn minda nie, bye2!

diamuslima said...

bagus2 cool aje.. hehehe

::Miss Pikon:: said...

sabo byk2. tp nangis pun ok gak. leh jd terapi hilangkan tension. selalu gak sy amalkan. hee~~

cik hani said...

bgus2.. kena cool je... br x serabut dgr cakap2 org...

black_mel said...

yup2 kena cool..hehe..

ferra said...

sama lah dgn i. i pon ader maslah ngn house mates skrg ni, sabar jelah kan

hudahazwani said...

salam..cik emiey syg..kenape nie.ok tak?
rindu laaa...

nas said...

wow...kalau nk komen,just tekan klik 'komen kat sini' je...menarik..hehehhee....aku pon penat n kurang tido...hehehee
tp bkn pasal cm ko la :P

latest entri:

evolusi muzik di malaysia; sempena AJL ke 25

emieysandra said...

len eh..mmg ar, kau aku berbeza, lelaki pompuan, huhu. :P

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

xmo nangesyh2 !! hihi

CIK TOM said...

jgn sedih..cik tom akan always support emiey n blog emiey :)

Miss Yaty said...

betul..sekarang memang byk kes blogger buli blogger...tak tahu la apa yang dengki sgt...

biskut said...

jangan sedih2 Sand...hari yang sangat meletihkan ek..takper nanti ade mase untuk rehat...

thanx gak coz selalu jenguk umah bisk.

ruby bieha said...

relax jek k.. x moh nages2 nnti x cun

Wan Gerrard said...

cool2

Ain Zulaikha said...

mood kita berubah2 kan..