dapat mama baru!

As-salam...

Hohomaigoooo!







Tidak..tidak..
bukan..bukan..
nehi..nehi babujii..
:P







Apa yang tidak nye?
Ape yang bukan?
Ape yang nehi? 






Betul la aku dapat mama baru, eh bukan aku je tapi satu kelas yang dapat.
Mama ni gelaran kepada mentor kami yang juga berpangkat pensyarah.
Tugas mentor ni lebih kurang macam guru kelas yang akan memantau kami selama pengajian.
Kami dapat mentor baru sebab mentor sebelum ni dapat jawatan baru.
Kepada mentor yang sebelum ni, semoga beliau sentiasa sukses dan ucapan terima kasih atas penjagaan, perhatian dan juga kata-kata nasihat yang selalu diberikan. Nanti buat majlis perpisahan, kite tengok siapa yang nangis-nangis :P

~model spec plastik dengan idung kembang~


situasi Bunkface tidak dapat dikenalpasti, namun  situasi AKU sangat sangat sangat la sibuk rasa macam nak tambah 10jam lagi dalam sehari, oh..34jam itu pun mesti tak cukup lagi. Rasa bersalah sangat kepada kawan-kawan di bloglist blog ni. Sory tau. T__T



Terima kasih banyak-banyak kepada yang masih sudi singgah di blog yang mengarut merapik ni.  Aku hanya mencoret main tekan-tekan huruf saje untuk luahkan rasa happy or sad and whateva. Terima kasih jugak kerana sudi jadi follower.  Kalau rajin, intai-intai la lagi, ada masa aku pi jenguk balik. Nothing special here, kalau rasa nyesal tersinggah kat sini baik cepat-cepat gigit jari!! pandai.




daaa..
adiooos!

11 comments:

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

ingatkan dapat mak tiri,, hehe

YUL said...

haha, sama tak dapat update blog buat masa sekarang nie,

emieysandra said...

nehi nehi siti faridah harun :P

yul bzi jugak eh.

Zura said...

:)

Anip said...

haha, ingt kn ayah ko kawen lg..heheh

CIK TOM said...

hehehe..ingtkan dpt mak baru betul...

comel model spek :)

sori ye yunk..cik tom pun busy..xdpt jenguk selalu..tp kalau on9..insyaAllah cik tom akan jenguk emiey kl berkesempatan :)

ferra said...

muke u ni dah mcm kwn i plak. tapi nama dia anis narbeeha

fATia said...

same2 la bz ye. . . kena slow da :(

emieysandra said...

kimslm la kt die..ehehe :)

black_mel said...

owh...kat sini kami panggil penyelia akedemik....

hudahazwani said...

hahaha..ingtkan hape la tadi..
ishk dea nie...same la dgn huda..
ade mama...cool and sporting habis..
huhu..