Dap dup dap..balik kg pun nak berdebar-debar.

As-salam..


Kejap lagi nak kuar pergi Melaka Sentral dah. 
=
=
=
=
 balik kampung! yeay..
=
=
=
=
=
Apsal jakun sangat dengan cuti seminggu ni, ditekankan sekali lagi selama SEMINGGU. Ada yang sakit hati tak? sabar-sabar..ehehe.




cuti ni amat lah diperlukan untuk menyegarkan kembali otak ni yang dah merindukan suasana kampung yang aman damai itu.
=
=
=
=
=
tak sabar nak menjalankan projek istimewa with my sister.  Harap la menjadi.



 SELAMAT BERCUTI KEPADA SAYA!!!



kalau ada yang bercuti jugak (tapi mesti tak lama macam saya kan?:P)   -_-"
ucaplah selamat kepada diri sendiri.
Bye!!


daa..
adiooos!


16 comments:

cacing said...

selamat bercuti... jaga diri leklok =)

CIK TOM said...

selamat bercuti ye yunk!

zuk zuhaiza said...

hey janagn perasan okayh.kite pun cuti seminggu jugak..ingat dia sorang je kew??huhu

zuk zuhaiza said...

hey janagn perasan okayh.kite pun cuti seminggu jugak..ingat dia sorang je kew??huhu

Makbed said...

slamat bertunang! ehhh...

twinkle twinkle said...

selamat becuti kak emi :)

sugar2 kapas strawberry said...

nanti kito jupo dessssss..:)
kat pasa sena.esok linn balik

dayah SnoW Heuka said...

selamat pulang wehehe :))

New Entry "Teruja na balik besok xD"

Ain Zulaikha said...

fuh melaka central ada byk jual beg cantik n murah2... hahah

Cik Ezy said...

yea! cuti! cuti!
selamat bercuti,,
hehekk

Cikgu Fikri said...

WAH...
Kampung akak kt mner?
heheheeeh :)

maCy said...

selamat mnglkn bumi kuantang ;D

Wan Gerrard said...

happy holiday ^_^

intanurulfateha said...

elehh sis pun cuti seminggu :P

emieysandra said...

sape yg cuti smgu gak, buat2 xtahu..

hahaa.

bukan k skg mmg cuti di IPTA slaras, termasuk ng IPG..hoho

platipus said...

projek apa la tu