Cikgu cikgi yang sempOi!

As-salam...

 
Gathering cikgu blogger kat Dataran Pahlawan tadi memang best la!
Seronok dapat kenal mereka.  Stok gambar banyak pada yang lain sebab enpon aku cikai je, jadi tunggu la update seterusnya untuk kenal cikgu-cikgu blogger kat atas tu.





psst :Tak elok tau jeles menjelesi ni, budaya yang not good.
sory, masih dalam mood semalam.

gud nite semua!!

21 comments:

Cikgu Fikri said...

wah....
meriah nyer..
rugi fiq x join..
(hahaahahah..ye ye ar jerk)
anyway, mmg best!

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

dah2,, xmo sedeh2 dah,, hehe,, guru2 blogger,, wah ! ,, hebatnye emiey smpi boleh ader gathering sesamer blogger,, =)

Amirrah Zawani said...

wahhh ramainya blogger cikgu cikgi..
betul2 tak elok jeles2 kan :)

black_mel said...

setuju..x elok jeles menjeles...ramainya cikgu jadi blogger..;)

platipus said...

gathering best!

ruby bieha said...

tggu sy bg gmbr... jd mnrik lg

ahsfantasy24 said...

sedeyh xdpt join..
huk3~

Wan Gerrard said...

wah best2 ^_^

MOHDFAIRUZcheghani said...

nk join jgk..tgu jd cikgu dulu..sabar..sabar,,,

miszlullaby said...

semua tu cikgu ke?wahhhh

cikgu ainura said...

eh.. sy g gak ke?? sbb ada gmbar saya la (paling kiri)... ooo.. pergi2... lupa la plak.... hahahhaaa

maCy said...

seronok! kita yg jarang jumpa pun boleh ngam macam dah kenal lama.















makin suka sebab dapat adiah kak mira ;D

Ain Zulaikha said...

hehehe tk pernah lagi join gathering.. malu la.. eheh

cik hani said...

emiey ada ke dlm gambar atas tu???
xnmpk mane satu emiey dlm tu...
hihihi

nazirulhazwan~ said...

same ngn adek ain, tak pernah pg la, den ni pemalu.hehe

iniialahaku said...

2dia bila cg2 brgathering...

.Am-OH-Am. said...

rupa2nya kita satu maktab. errr. :D

YUL said...

macam seronok je, huhu, awat sedang bersedih lg kew?

Cikbelog said...

wah meriah yo..haha saya pemalu la nak join gath nieh.ekeke

emieysandra said...

meriah sebab sume sgt sporting, malu tp best sgt kenal2.

hiro said...

keh2.best2