Blog Review 2011 by NurulChumel

As-salam...


NurulChumel buat blog review, terus je aku pergi blog dia.  Suka nak tahu apa pendapat orang lain tentang blog kita ni.  Bukan setakat kelebihan tapi jugak kelemahan supaya nanti dapat diperbaiki lagi.  Adat la, proses belajar tu kan sepanjang hidup.  Ish, sejak masuk semester baru ni, skema lak aku. hehe.  




So, jom la pakat-pakat join blog review dari NurulChumel ni.




jOm klik SINI.




Nurul tegur la bebanyak yer sal blog ni, hentam henyak la..kui3x




Baru hari ketiga semester baru, dah sibuk.
Dan makin penat sebab tiap-tiap hari ada kelas petang.
Tak leh nak bercumbu lama-lama dengan Mr. Bob & Mrs. Stobery.


8 comments:

shahjiehan said...

nk jugak blog review~ hohoho

Qarl said...

all the best new sem!

miszlullaby said...

Waahhh...cambest ni...nak joinlah nanti.

Shaofie said...

jemput join segmen dekat blog. mudah je. hehehe.

http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

maCy said...

macy serius penat. even duk ground floor. haha

CIK TOM said...

good luck dear!!

Phat Lee said...

waaaah

Miza Yusof said...

good luck emiey :)
miza pun dah join :)