After Midnight

As-salam...


Aku kangen bangat pada blog kesayangan ni.  Tapi apa boleh buat, percaturan hidup kalau nak berjaya kena la belajar pandai-pandai dengan sungguh-sungguh..oh, sangat baik je ayat malam ni.  You all rajin-rajin la update blog, nanti aku pi bace je..hoyeah! :P

 
 After Midnight by Yuna


Masa buat keje tadi, buka lagu dari you tube menggunakan wayarles free yang sangat baik bila dengar lagu tak la tersekat-sekat dan siap boleh download lagi dan tanpa sedar rupanya aku buka semua lagu Yuna.. salah satunya lagu ni, best dan Yuna sangat cool!




menguap untuk kali yang ke 150juta tipu!






* hati masih tak tenang, rindukan buku La Tahzan yang selalu menemani tika ini, tapi ianya tertinggal kat rumah.
* Banyak tanggungjawab yang perlu dipikul dan aku terimanya sebagai menimba pengalaman. Semoga urusan hari esok berjalan dengan lancar kepada aku dan u all semua!!





..daa
adiooos!

14 comments:

Lisa said...

lisa pon salu gak dengar lagu tuhhh. sedapp kan?

platipus said...

download lagu best2!..nanti bg tipus!

Zura said...

suke lagu dan sebenarnya...

AiDa AzRyN said...

comel an yuna.. :)

AiDa AzRyN said...

*comel yuna kan?:D

maCy said...

haipp. jgn lupa nati macy na sume lagu donlod. hik3

cik hani said...

xpenah dgr lagu ni...
nk g dgr skrg gak...!!!!

YUL said...

lagu baru kew? tak pernah dgr pulak. hehehe

Wan Gerrard said...

yuna cun, lagu best.. ^_^

CIK TOM said...

study rerajin ye yunk!

mie said...

gue xpenah dengar pun lagu tu..
ehheeee

Cikbelog said...

emiey,ada wireless ek? ke kat cs je wireless tu?hee

za petrelli said...

yuna best=)

nora said...

study study
fighting!