tak boleh new post | permanently delete.

As-salam.. Puas cari camne cara nak buka new post ni. Sebab dari semalam new post asyik loading je. Content kat tengah tu asyik berpusing je. Aku yang selalu bukak guna mozilla ni, try la bukak google chrome, tapi sama gak. Last2 aku tukar setting guna old editor. Baru la dapat menulis entri. Korang pernah jadi camtu tak? Apa the best solutionnyer?.emm.. Acctually, nak gitau ni. Aku dah permanently delete dunia emieysandra punyer fanpage. Sory la, hari tu baru je promote suruh korang like kan. Then, delete lak. Tak pe, jejari korang ringan je kan, hik3. Kenapa aku delete? Sebabnya, tak ramai like la.huhu.sedih.dah. Dah la tak de notication, susah la sebab aku selalu bukak profile facebook, kemudian kejap-kejap nak pergi tengok lak perkembangan fanpage tu. Leceh la, so aku delete je la ek. Masa tengah taip ni pun tak delete lagi. Okey, dah fikir masak-masak. Finally..bismillahirrahmanirrohim..
once you deleted this page, it can't be undone Lebih kurang gini la warning nyer, serba salah gak. Ah, nekad je la. okay
Dah tekan delete pun. Jadi, sesiapa yang baru je klik like tu jangan marah yer. Apa-apa perkembangan blog ni aku akan update je kat facebook. Boleh la add facebook aku yang ada kat sebelah tu.
p/s : tak suka guna old editor ni, ade solution tak untuk back normal buka new post guna updated editor? huhu. See, bila dah post entri karangan ni dah tak de perenggan. Tak lawa. sedih. :(

10 comments:

twinkle twinkle said...

hua same la dgn mira yg bru delete fanpage,,rase brat je nk tekan delete tu

cik hani said...

pernah gak jadi mslh mcm ni...xdpt buka new post..

solution saye: saye bia je beberapa hari, bila bukak balik jadi ok kembali...

=)

♥-- emieysandra --♥ said...

@ twinkle twinkle
:- yup ;)

@ cik hani
:- xmo tgu beberapa hari, nak update :(

Amirrah Zawani said...

i x wat fan page sbb rasa macam xda org nk like je.. tu yg tak wat.. hehe!! kenapa lak xda perenggan?? i guna ada je.. u tekan enter dekat edit HTML.. jgn tekan kat compose tu..

♥-- emieysandra --♥ said...

@ Amirrah Zawani
:- xjadik pun, huh..
mybe sb tak biasa.sedihnyer :(

AiDa AzRyN said...

sib bek ley de facebook emiysandra.. ngeeeeee.. :D

Cik Ezy said...

emiey..
saye tag awk..
tlg wat ye..

http://lemonribena.blogspot.com/2010/12/25-things-about-me.html

ainraus said...

sama lahh. pernah jadi macam ni jugak. stress je. terus hilang idea nak menaip. :(

Puteri Iqa Izyan said...

selalu jugak load mcm tuh.
hangen betul :P

Tomato Gurl's Life said...

la delete ke??cik tom ade like fanpage emiey tue..tp mmg betul xbest xde notification...

p/s; seminggu cik tom offline..skang sesi balas jejak entry&komen!