Tahniah!!

As-salam...


Keputusan PMR dah keluar pagi tadi.  Tahniah kepada semua yang mendapat keputusan cemerlang.  Tak terkecuali kepada dua orang sepupu aku ni.  Caya la korang, bijak-bijak sekarang eh. err..memang dari dulu pon korang bijak, tak macam aku ni yang pemalas.  Bab main masak-masak tu jugak yang bagi kat aku..cess!. ~lalalaa

Sebelah tu cousin aku yang nama Mira, dapat 8A..
tahniah-tahniah dan jugak happy belated birthday!!.  Lupa nak wish hari tu, sory eh.
~_^



Sorang lagi laki, Amir nama dia, tak de gambar dan di facebook dia pun penuh dengan gambar artis.  Grrr..aaamm tol, siap boleh ushar aku lagi masa mula-mula add dulu.  Gatai eh, nasib bek 5A, ok la tu..tingkatkan prestasi untuk peperiksaan SPM lak.  




Tahniah kepada semua yang berjaya dengan cemerlang.  Kalau tak berjaya, jadikan ni sebagai pengajaran dan pembakar semangat untuk buat yang lagi terbaik dalam SPM, okeyh.



aktiviti semasa :
berblogwalking sambil makan apollo roka..nyum333






14 comments:

Izamir Ridzwan said...

tahniah kepada adik2 lepasan PMR

Qaseh dalia adelia said...

wah congrats for her sis...lawa lah sis..ade lesung pipit hehe

emieysandra said...

@ Izamir Ridzwan
:- tahniah..;)

@ Qaseh dalia adelia
:- wt malu je, lesung pipit tu mcm nk xnk je nmpak (xdalam n susah nk nmpak) :D

ada mokhtar said...

congrate =)

Amir Izzat said...

salam. budak2 zaman sekarng memang bijak kan..kalau kenang ak dulu..ah! usah dikenang..haha..

hurm, makan apollo sambil bw? bertambah x tenaga? nak try lah.hhe

Nur Mudrikah said...

terkenang jgak tym amek result pmr dulu..hmm nak gak apolo roka..agaga

salam kenal;)

YUL said...

hoho, budak2 lepasan keluar result arinie ea? baru tahu nie, hehe, tahniah2 kepada mereka yg berjaya!

Wan Gerrard said...

tahniah2, comel2 dua awek tu ^_^

nazirulhazwan~ said...

tahnias!:) bukan kat emy k. kt yang dapat 8A tu.hehe

HaNTwO said...

tahniah wat sepupu emiey dan semua pelajar cemerlang PMR :)

intanurulfateha said...

budak zman skng pndai2 ek. huhu

maCy said...

thniah buat smua yg bjaya :)

ciK LyndaWawa igUana said...

tahniah...=]

tiha said...

jom exchange... html banner saya ada di blog...^__^