Style ur Hijab Contest

As-salam...


Aku baru je ditag oleh mia untuk join contest ni.  Dah lama tak join contest, tambahan pulak bila laptop dah format ni, sume bookmark  dah hilang.  Aku minta maaf sangat pada sesiapa yang telah tag aku untuk contest, giveaway, award ke ape sebab aku tak dapat cari semua link tu balik.  Sory bebanyak tayar lori yep. ^_^


Ini banner contest, cepat picit sini untuk tahu lebih lanjut berkenaan contest ni. Aku suka sangat dengan syarat-syarat contest ni, kalau nak tahu boleh baca sendiri. Di bawah ni aku sertakan dua gambar penyertaan, harap-harap melengkapi syarat yang telah ditetapkan.








dan yang ni..
 nak tag mereka :
kak nurul
ieda
bieha
pija ismail


they all sume rakan seperjuangan di tempat pengajian, nanti kita jumpa.



 DONE!!



Menghitung saat, beberapa jam lagi naik bas balik Melaka.
Kat sini hujan lebat, konpem sejuk menggeletaq dalam bas nanti.

9 comments:

Shag said...

Good Luck, Emiey ;)

woot-woot said...

as'salam

thanks for joining ! wish u luck then ^^

jom terjah ni plak! :)

best of the best contest !

emieysandra said...

thnks shag..

welcome woot-woot! :)

Cikbelog said...

gud luck dear :)

sedey pulak hati ni.tak mau balik maktab :(

Cik Ezy said...

join contest ni plak..


http://lemonribena.blogspot.com/2010/12/contest-contest-lagi.html

AiDa AzRyN said...

Gudluck ya! :)

ruby bieha said...

alamak xde gmbr menarik r dear..ape2 pun gudluk

Shuhada Othman said...

good luck emiey! :)

ciknabil-a said...

good luck emi! :)