Sokongan kepada rakan blogger.

As-salam..


Aku buat entri ni khas untuk bagi sokongan moral kepada Hudahazwani yang akan menjalani pembedahan esok untuk membuang ketumbuhan di perut yang hampir dengan ovarinya.  Kalau nak tahu lebih lanjut, boleh baca entrinya kat sini.
Semoga pembedahan tersebut berjalan lancar dan Huda kembali sihat seperti biasa.. ;)
 




 p/s : Bila dah kenal walaupun di alam maya ni, tak boleh buat tak endah bila mengetahui nasib yang menimpa orang lain. ;)

12 comments:

newrule arshniedae said...

salam..cik emiey..thanks dear..really appreciate sngt2...betul la tu..mungkin ade hikmah semua nie..insyaAllah semua nya ok esok :))

cik hani said...

baru je bc blog dia tu..
ya Allah dugaan dia lagi besar dari kite kn..
hope dia tabah..
mungkin kite xpikul masalah tu mcm dia, tapi kite dookan sume selamat dan semoga penyakit dia ni sembuh sepenuhnya dengan izin Allah...

aminnn

AiDa AzRyN said...

hope berjalan dgn lancar...

Cik Ezy said...

arap die cpat sembuh..
=)

najihah sahami said...

semoga kawan emiey selamat mnjalani pmbedahan...

hudahazwani said...

cik emiey...yg komen gune username "newrule arshniedae" tuh huda tau dear..huda tak pasan on gune id lain tadi...ape2 pun thanks sgt emiey..sudi wat entry tuk huda...huda hargai nya sgt2...



http://hudahazwani.blogspot.com/

Cahaya Kehidupan said...

semoga pembedahan berjalan dengan lancar...amin =]

♥-- emieysandra --♥ said...

@ cik hani
:- insyaAllah, amiin!

@ AiDa AzRyN
:- insyaAllah..;D

@ Cik Ezy
:- harap2 la camtu.

@ najihah sahami
:- tq Mish.. ;D

@ hudahazwani
:- 2 r, komen dia cam plik gak..it's ok, hnya ni yg mampu emiey sumbangkan, semoga huda terus tabah dan kuat, lebih2 lagi utk pmbdahan esok. Hari ni hari Huda, esok lusa mne tahu hari emiey pulak..huhu.

@ Cahaya Kehidupan
:- amiin! ;D

hudahazwani said...

cik emiey...thanks again dear..insyaAllah ye...huda pun nak tdo ni...
esok kul 6 nak kene bangun...kul 7.30 masuk bilik bedah dan kul 8 operation..jap g kat blog huda gtau lebih detail if cik emiey nak tau k dear.. :))
love you..



http://hudahazwani.blogspot.com/

Cik Tom said...

cik tom xkenal...tp cik tom doakan semuanya berjalan dgn lancar..amin..

hudahazwani said...

ok cik emiey..ape2 nanti huda suh kawan update kat facebook k dear..


http://hudahazwani.blogspot.com/

♥-- emieysandra --♥ said...

@ hudahazwani
:- ok dear, bykkn bersabar tau. nnti emiey akan follow up..

@ Cik Tom
:- mekasih cik Tom. ;D