Saya Blogger Kelantan

As-salam..


Entri kali ni aku ingin melibatkan diri dalam Kategori Blogger Mengikut Negeri


Dalam dunia blogger ni lebih ingin dikenali sebagai emieysandra.


Berstatus bujang iaitu masih belum berkahwin, kalau status di facebook in relationship..phewww! 

Boleh dihubungi melalui facebook boleh search nama Cik Emieysandra ataupun ikut link dalam tab di atas
boleh jugak email iaitu emieysandra_89@yahoo.com

Tinggal di daerah Machang.  


Antara tempat menarik berdekatan dengan tempat aku ni ialah 

 Bukit bakar, tempat paling dekat.  Selalu dijadikan kem.  Jadi kalau berkelah boleh tengok jugak gelagat budak-budak perkhemahan dan mula mengimbau kenangan perkhemahan dulu, bagi aku la terkenang lak dapat nombor satu dalam persembahan kebudayaan. Persembahan menari, first dan last aku menari untuk persembahan. Auuww, terlebih sudaa.



Aku nak tunjuk jugak Jeram Linang yang terletak kira-kira 15km dari Machang, dah masuk daerah lain pun tapi ini tempat yang aku suka untuk berkelah. Airnya sejuk dan nyaman kerana dikelilingi dengan tumbuhan hijau. 



    24 comments:

    iDa said...

    heehehehhe..br nk join segmen tuuuuu....heheeheheh..good22

    Mr. Swift said...
    This comment has been removed by the author.
    d_LA said...

    ouh..ore klate gak yer..sm la kite..hai emiey !

    hiro said...

    yess..jupe..terang2 tulis komen kt sini..haha

    salam perkenalan juge.

    miszlullaby said...

    Rindunye la hai nak mandi dekat air terjun ...=D

    Nordin said...

    singgah :)

    mie said...

    machang ek?
    gue penah pergi tampat air panas kat machang..
    ehheee

    nazirulhazwan~ said...

    eeh, same la kite, blogger klate!hehe;p

    ♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

    ore maceh demo dih..
    kawe pom dk mache gop.
    dekat2 uitm..

    demo dk mano?

    akuanakpahang said...

    Salam, kita blogger Pahang :)
    Jom Jalan-jalan ke Pahang "Jom berkenalan dgn orang Pahang!"

    Fxysche Nas said...

    teringinnye nk g kelantan ne..
    nk shopping puasssss2 !!
    hehehe

    Wan Gerrard said...

    huhhu menarik2..nak terjun mandi situ la =P

    maCy said...

    oh kelantan rupanya ;D

    tiha said...

    melawat sini....^___^
    lawanya air terjun lama x g mandi air terjun...

    mia said...

    baru tahu emi ni org klate...ehhee

    Cikbelog said...

    ohh jeram linang tu tempat peberet saya masa kecik2 dolu

    Nur Syamiza Hadi said...

    maghi jenguk n follow blogger klate..;)

    meh la join contest ni..:)

    http://miejuzsamoza.blogspot.com/2010/12/contest-mija-yang-pertama-insan_27.html

    nadila azhar said...

    maChang??kite kerje kat sini...

    PeNgEmiS dUniA said...

    cm bes je tmpt air terjun tu !

    aNn~ said...

    jln2 lawat rakan blogger~ ^_^

    adni shakeela said...

    hai2..jln2 cni~

    Sapika! said...

    lama doh tok gi jeram line~

    Rozuan Ismail said...

    salam perkenalan..saya rozuan..singgah kt blog oghe klate..hehe..jom singgah blog saya gak..

    Amalina Azlan said...

    salam kenal. sayo pun oghe klate jugop. :)