rindu kawan-kawan lama.

As-salam..


Malam ni aku dok mengadap facebook je.  Biasanyer bukak je facebook tapi dok update blog..huhu.  Tapi malam ni, satu group telah ditubuhkan, khas untuk kawan-kawan lama masa sekolah dulu.
Apa lagi, kecoh la di ruang chatbox group tu. 




waaa..i just wanna say this...

















p/s : Bukak group ni salah satu cara untuk rapatkan kawan-kawan sekolah dulu. Mesti happening dapat chatting ramai-ramai dalam satu masa. Try la, mesti ramai yang rindu kawan-kawan sekolah dulu kan.
~_^


8 comments:

encHIx laNDax said...

gunakan FB sebaiknya~huhu

YUL said...

haha, da try da maen2 camtu, smpai bosan dibuatnya, asik2 chat je, hoho

Myra Arshad (: said...

aha. fb ni bagus jugak kadang2. hehe. bole buat reunion dlm tu :)

hudahazwani said...

salam cik emiey..hdua terjah sini..mohon sokongan dan doa dari cik emiey..


visit here:
http://hudahazwani.blogspot.com/2010/12/sekali-lagi-untuk-kali-ke-5.html

mia said...

hehee..bestkan jumpe mmber lame..

teddyuna said...

btul2., wa jdi rindu skolh

AiDa AzRyN said...

habis jumpa kawan yang satu skolah dgn kte an?pakat dok add kte.. :P

Cik Ezy said...

rindu zman skolah..
rindu kat cekgu2 yg ngajar dulu..
huhu..
rase nk g skolah blk jeee..
ekeke