Maxis bb | alhamdulillah, Huda dah keluar hospital.

As-salam..

Sesiapa yang perasan, dah dua hari aku tak online dan jugak update blog,macam la ade orang perasan kan..huhu. Aku baru tau bil maxis kena bayar sebulan sekali.  Masa dok kat asrama, bayar terus banyak sekaligus..bila dok umah pokai..kuang3x. Thanks ma, support bill tadi.  Kalau celcom bb boleh sampai 3bulan, baru kena sekat, tol tak?. Nasib baik la pakai maxis bb ni 'selesa sket'. :p




Bila check komen tadi, Huda ada komen dia gitahu yang dia dah pun dah selamat keluar hospital.  Sekarang dia sedang berpantang, so Huda kena dengar cakap doktor tau. Boleh baca entri nya kat SINI.



p/s : xonline 2hri, ade bertambah 1 BE..cyg kat Nuff! ;)


10 comments:

hudahazwani said...

thanks dear emiey...love yayh!! ^___^
really appreciate it...



http://hudahazwani.blogspot.com/

princeduyong said...

bagus gak sebulan sekali...kurang sket hutang.. :)

ciK LyndaWawa igUana said...

tolongla ajar saya sayang kat nuff jugak..huhu

♥-- emieysandra --♥ said...

@ hudahazwani
:- welcome dear! ;)

@ princeduyong
:- haha..yup, btoi tu :p

honeyvsbee said...

haha bagus bayar sebulan sekali tu..

♥-- emieysandra --♥ said...

@ ciK LyndaWawa igUana
:- cium die hari2..ngeh3,u juz kne pndai cri trafik..2 yg basic, huhu

@ honeyvsbe
:- haha..yup, betOi! ;)

diana sofian said...

MCM MNE NK CIUM NUFFNANG??blur hahahaha

Amirrah Zawani said...

kalo nak BE baru, kena x on9 2 hari lah cam ni.. ekeke!!! :D

Cik Tom said...

alhamdulillah huda dah kuar hospital..sori emiey..cik tom pun agak busy 2 hari ni..xsempat nak jenguk emiey n n3 review tue lg...sory sgt2 ye emiey...n3 jek cik tom update...ni malam ni upacara balas semua jejak semua komen di n3..mmg nak pengsan rasa..jap lg nak tidur..nite :)

♥-- emieysandra --♥ said...

mirra berani k?huhu..it's ok cik Tom!..mmmuahhh3x..(ni style aku cium, ade efek word je) keh3 ;D