Kepada follower sekalian.

As-salam..

Selamat pagi dan good morning!.
Tengok tajuk, khusus untuk follower-follower Dunia Emieysandra ni. 
Ada sedikit perutusan yang aku nak sampaikan. ececeh..bajer amat uh.  Sekarang, baca dengan senyap dan hayatilah bahasa kebangsaan, eh bukan..err..dah la..serius ok!

Emiey sebenarnya nak ucapkan terima kasih kepada yang sudi follow blog Dunia Emieysandra ni.  Sangat-sangat terharu dengan peningkatan follower saban hari ni.  Terima kasih kerana menerima emiey dan blog pink ni.  Emiey hanya ingin menjadi seorang blogger biasa dengan blog personal ni dan kebelakangan ni ada berkongsi ilmu tutorial sebagai perkongsian bersama. Ada yang tak suke ke emiey buat tutorial?.emm..


Emiey pernah risau kalau tak menjadi yang terbaik buat semua.  Tapi, lama kelamaan emiey sedar balik tujuan asal berblogging hanyalah untuk menceriakan dunia emiey. Maksudnya, menulis apa yang emiey suka dan menjadi apa yang emiey suka.  Emiey suka jadikan aktiviti harian sebagai cerita dalam entri. Sekadar perkongsian dan juga mengabadikan setiap saat yang telah dilalui khususnya dengan orang yang tersayang serta di persekitaran emiey.  Bahasa yang terkasar atau ayat yang terlebih gediks atau bajets hanyalah sebagai penghias entri. 


Emiey suka untuk kenal semua follower emiey ni. Jadi, kalau yang singgah tu, tinggal kan lah jejak di shoutbox ataupun di ruangan komen.  InsyaAllah, emiey akan membalasnya. Melainkan kalau ada yang memilih untuk jadi silent reader.  Dan lagi satu, kalau ada yang nak sabotaj emiey dengan mesej-mesej ala-ala anonymous tu.  Terima kasih banyak-banyak la sebab peningkan kepala sendiri untuk fikir pasal emiey ni, buang masa je kot.  Emiey tak minat nak ambik port dengan semua tu. Dengki mendengki saling bermusuhan ni hanya menambah sakit dan menanahkan hati sendiri jer. Why not, pilih je jalan senang without PHD (perasaan hasad dengki) untuk hidup aman bahagia kan.


Last but not least.  Terima kasih kepada semua follower yang sudi support emiey. Emiey sangat menghargai u all semua.  Oleh itu, emiey buat video ni untuk u all semua.  Penat tau emiey cari kostum ni, nak cari warna pink, tapi tak bape pink sangat la..keunguan gitew, tapi comel je tau..ehehe..alamak, terlebih sudaa..layaan je la ek..emiey nak pi menyorok jap,  lap hingus..sob3.
mmuaah kiri mmuaah kanan...girls only. ;p
.I LOVE YOU.

  ~edit sikit jer :P~


Penggunaan kata diri 'emiey' hanya untuk entri ni je.  Lebih selesa guna 'aku' sebagai umum dan bukan untuk menyombong atau berlagak kasar sedangkan diri ini orangnye lembut, percayalah..ehehe ;p



20 comments:

kay yea said...

selamat pagi~~ ;D

efa nur said...

I LOVE U t0ooo...:)
semoga sentiasa berjaya ye..n jgn peduli apa org kata..sbb kita xkn
mati dek keji & hidup dek puji..:)

yg penting,cik emiey habagia dgn dunia blognye ya..hehe
renung2kn & selamat beramal..heee:D

twinkle twinkle said...

same2 akk:) hehe

Izamir Ridzwan said...

suke la lgu tu.. dulu masa kecik2 layan gk kartun tu

mia said...

emi, ok jgk nk share tutorial dear..ehehe...suka sgt3

AiDa AzRyN said...

Love u too... ngeeee.. :)

sugar2 kapas strawberry said...

and thnx sbb meletakkn sy dlm link anda..kekekeke :)

Miss Miela said...

terharunyer....sama2 kasehh...:)...

hudahazwani said...

salam..hye emiey syg...much welcome dearr..walauoun emiey nak jadi blogger yang biase, tapi emiey kene terima hakikat if one day emiey jadi 'popular'..itu sume anugerah dari Allah SWT syg..yang penting emiey all be yourself k syg..love u too...


http://hudahazwani.blogspot.com/

Bella said...

heee...comel je barney tu..geram :)

Amirrah Zawani said...

Happy blogging emiey..
saya pun selalu tulis aku dalam entry.. tp dalam entry je lah.. :)

♥-- emieysandra --♥ said...

IR ~ layan katun ea..;p
Hudahazwani ~ nice words, like ;P
:- thanx pd sume yg sudi yang support..lOve u all..

hamzah ian said...

gua suka guna gua lu.. keh keh keh

caliph shuriken said...

bila bca en3 ni rsa mcm perlu wt en3 cmni jgak.. to be honest, kdg2 x smpat nk balas singgah kt semua umah kwn2.. ada masa x smpat on9.. ada jgak yg singgah tp x tggal link utk kita singgah blk.. hrp2 diorg paham sbb kita akan usaha yg tbaik ^^

♥-- emieysandra --♥ said...

tol 2 caliph, kite cbe yg terbaik ;)

Gayahspears said...

i love emiey..huhu

Wan Gerrard said...

Anda terbaik ^_^

♥-- emieysandra --♥ said...

mekasih cik gayah..lob u too!.
thnx wan ~_^

Nadhirah-chan Sensei said...

blog akak sangat best . love-love :)

ja said...

jalan2 tgk blog..nice blog..follow me k..:)