Kalau nak blah..blah je la!

As-salam..


Salam sayang..



Jangan rindu-rinduan, kenangku dalam blogmu. 



Actually, mahu gitau aku takkan bersiaran online sampai esok kot, mahu pi betulkan laptop ni sebelum balik ke tempat study. 
~edit dari google, nak sangat laptop pink camni~

Laptop aku nak hantar pada yang pakar membaiki. Ada problem, aku tak tak leh nak turn off macam biasa. Ada gak masalah lain, tapi laptop tu masih baik dan bertahan sampai sekarang. Sebelum balik ke asrama dan start kelas, baik aku perbetulkan apa yang tak okey. Kat kampung ni ada sedara yang boleh tolong aku betolkan, caj murah dan servis pun baik. Sesiapa yang tahu kampung aku ni, ada problem ngan laptop jugak boleh pm inbox facebook aku nanti aku gitau tempatnya, cess sempat pomot lak. *peace!




Aku tinggalkan gambar budak muka slenga ni *BFF aku yang cakap, sampai hati dia kan.
Bye!, terima kasih tinggalkan komen dan jejak di shoutbox nanti aku akan pergi membalas. 
 

Chowwwwwws!
blah dulu :P

20 comments:

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

huhu,, ingatkan marah ape la,, haha

kiter samer lah,, peminat pink !! hehe

sy pun nak kena prepare,, sem bru dah nk start,, hepi preparing !!, huhu

maCy said...

macy nye lappy pn kat spital dah kak. nak blk kampus ni mcm2 la... huhu

Qaseh dalia adelia said...

apa kes..hehehe

intanurulfateha said...

arghhh nk lappy bru jugak!!!

PrincessKawaii said...

comel la laptop pink tu kan. nak jugak cam tu.suka pink. ngeee ;)

twinkle twinkle said...

hoho semoge lappy akk cepat sehat :)

cik hani said...

cian lptop awk ....

feEzy said...

sabgat cute.. datang dan follow.. follow me back plz..

feEzy said...

sabgat cute.. datang dan follow.. follow me back plz..

sharaBUNGA said...

beli baru ;p
soh bf beli
hahha

fatin hanani said...

hehe laptp fatin dh baik tadi hehe
harp lptp awk pun cpt baik hehe

Cahaya Kehidupan said...

owh..nanti jumpa lagi dear.....=]

YUL said...

kampung kat mana tu?

Asyraf Hamasaki said...

keh2 blogger tanpa laptop ibarat nasik tanpa air lalla

CIK TOM said...

take care ye laptop..rindu la emiey pasni..huk3..

... said...

as salam..
oh?
ni tengah marah2 ke?


0_o"

Wan Gerrard said...

phewitt gmbar awek cun =P

Mr. Swift said...

Hye singgah sini dan polo anda!
Nanti free jemput lah ke blog saya pula.
Btw entri ni macam best je. :p

Tutorial Lengkap Cara Membuat Duit Dengan Nuffnang Dari A Sampai Z Fuhhyohh

ruby bieha said...

jgn sedih2 jap g ok lh 2..x sabar jumpe kmu

ciknabil-a said...

amacam? lappy dah ok?