Jom kita berkenalan.

As-salam...

Join segmen best dari abang Ben ni lagi. 



bila mula buat blog ?
- Bulan Februari tahun ni, tapi mula aktif ataupun mula serius pada bulan Mei (kalau tak silap la. :P)  


Jumlah follower sekarang ini .. 
- Sekarang ni ada 1652.


Berapa trafik harian ? 
- kalau rajin blogwalking dapat la 600lebih ke atas.  Kalau malas, dalam 200lebih gitu je. 


Sehari brapa entri ?
- Wajib satu entri sehari.  Kalau rajin, lebih la.


Berikan satu blog yang best korang suka baca.
- Suka baca semua blog lain termasuklah blog Abang Ben.  Membaca blog ni kan dapat menambah informasi. 



Boleh join segmen ni kat sini.


5 comments:

Izan Ishak said...

hi emiey...lama tak komen2 kat sini. emiey sihat?

echah mashuri said...

ramai nye follower.:)

♥-- emieysandra --♥ said...

@ Izan Ishak
:- alhmdulillah..~_^

@ echah mashuri
:- ~_^

Cik Tom said...

segmen ben yg baru??menarik..

Syafiq Rosli said...

all da best