Giveaway 'Terbang Jauh-jauh'

As-salam..


Chakk! entri lagi..huhu.. Asyik nak buat entri je malam ni.  Lain tau ade mood nak buat entri dengan ade idea.  Kadang-kadang aku ada idea tapi tak de mood, tak menjadi la entri tu. Bagi aku la, ehehe.  Aku terjumpa pasal Giveaway Terbang Jauh-Jauh dalam blog Pok Cik Han..kui3x, hambik..tak pepasal dah jadi pokcik aku.



Giveaway ni senang je, just buat entri dan sebarkan mengenai giveaway ni.  Seramai 30orang akan terpilih sebagai pemenang hadiah-hadiah cenderamata dari Beijing, Padang/Bukit Tinggi dan Singapura.  Apa lagi, jom la menjoinkan diri. 



Untuk menyebarkan giveaway ni, aku nak tag 

 (semuanya classmates yang dirindui ;P)


 
 join kat sini



3 comments:

E.d.Y said...

banner contest plz..put your name under KIV list dulu...any update plz inform...tq

♥-- emieysandra --♥ said...

dah update..huhu ;)

butterflyana said...

Good Luck! ;)