exercise, jOm!

As-salam...


Dah agak lama bercuti kan, terasa berat pulak badan-badan ni dengan toksin-toksin kotor.  Tetiba je rasa nak exercise, joging ke..main bola ke, berlari berkejaran ke..err?? Tapi, kat kampung ni tak de track. huhu...



 bersungguhnya diorang buat regangan. >_<'


Time ni main bola, padang luas dan track yang baru ni memang selesa la nak exercise.



Banyak la nak exercise, padahal aku yang pasif dalam bab mencergaskan badan ni..tidor je tau, huhu.



p/s :  ape susah, ambik je penyapu.  Sapu seluruh kawasan luar rumah, dalam rumah.  Itu kan exercise jugak! err...

8 comments:

cik hani said...

ha'ah........ g kemas umah.. betul2 exercise...

kemas umah jiran sekali..

=)

AiDa AzRyN said...

adeh.. aida lama tak exercise... huhu

♥-- emieysandra --♥ said...

@ cik hani
:- xdela smpai cmtu..grrr! ;p

@ AiDa AzRyN
:- 2 r, terasa brat doh bdn ni w'pun kocik..hahaha

mia said...

yeahh..ni one of my to.do.list..ehheee

ciknabil-a said...

nabila baru pas join sukaneka.
ada gak la lari2. lau x join, asenya lama dah bdn nie x exrcise. huhu..

♥-- emieysandra --♥ said...

@ mia
:- wah..bgus2 mia..;)

maCy said...

KLO MAEN2 PTG AJAK MACY ;D

Anip™ said...

rajin ko xcercise..nak kurus ker?hahah

Latest Entry :
-> Tingkatkan Trafik Blog Dengan Sistem Autopost Entry Terbaru Di Malaysia Blogger United !
-> Lubang Terbesar Di Dunia Terletak Di Siberia
-> Bila Isu Bertunang Tanpa Sedar Itu Salah, Harap Maklum !