Edit Photo Contest

As-salam...


Contest ni dianjurkan oleh Qaseh Dalia Adelia. Ini merupakan contest pertama beliau yang amat menarik.Boleh klik kat banner cik penganjur yang comel kat bawah ni kalau nak join yer.




Gambar yang aku pertaruhkan..

sebelum dimakeover, original xedit ape-ape cuma letak penanda je, ehehe

Tadaa..ini yang dah siap. Acctually, ni gambar lama. Jadi, lupa la edit guna ape.  Maybe paint.net kot dan border tu baru je tambah guna photoscape satni.



Macam biasalah, nak citer sikit berkenaan gambar ni.  Biasa la, setiap entri mesti ada value tersendiri untuk aku ingati, even aku join contest pun.  Ini akan menjadikan entri ni lebih bermakna dan aku takkan delete walaupun aku diumumkan kalah dalam keputusan tu, aipp jangan doa gitu. Kalau join contest, mestilah harap menang kan. *angguk-angguk.


Gambar ni masa kuar date, kat tepi pantai.  Time ni kebetulan jumpa kawan sekolah lama, diorang pun kuar double date. tambah kitorang jadi triple date woo..Sambut birtday salah sorang dari diorang.  Hat pink yang comel tu aku rembat yang kawan punyer. Sapa suruh dia bawa yang warna pink. Cuba bawa warna biru ke hitam, sah aku tak sentuh pun..hik3, iyer la tu. 




Eh, lupa pulak nak tag blogger lain..
orang-orang ni, sila la menjoinkan diri yer.
caliph
kasih suci
anna zanariah
ieda






p/s : gambar asyik termenung je.  Betul la kata biskut, aku asyik termenung je -_-'
Qaseh, selamat mengadili!



6 comments:

kay yea said...

gd luck~~

Ainismaira said...

goodluck ye :)

Anonymous said...

Akhirnya, mendapatkan apa yang saya cari! Saya pasti menikmati setiap sedikit itu. Senang aku tersandung ke dalam artikel ini! senyum saya harus Anda simpan untuk memeriksa hal-hal baru yang Anda posting.

caliph shuriken said...

arigatou & gud luck emiey..
insyaAllah akn join, penganjur (dalia) dh invite aritu ^^

Zura said...

good luck amiey

Qaseh dalia adelia said...

salam singgah dear..wah2 kuar date ye..yup setiap pic tu bawa kenangan..nice edit..thanx join ngud luck ye