'dia' dah sampai!

As-salam..

~cek nuffnang pertama, terabadi di sini,checkmate!~


  Ini..yang ditunggu baru sampai. Ini cek pertama aku, dua bulan lepas lagi cash out tapi sebab ada masalah dengan alamat, tambah pulak aku pi cash out awal bulan. Jadi, sekarang baru sampai. Alhamdulillah, yang bulan ni rasa nak simpan dulu la. Boleh buat tampung time pokai kehabisan elaun nanti kan.  Murni jugak niat aku ni, bak kata orang sediakan payung sebelum hujan.



Jangan la terkejut ye, sebab aku pun baru lagu dalam dunia blog ni.  Sebab tu aku suka support blogger-blogger baru. :D


p/s : rasa macam nak kuar dating je.
uh! tak de duit pun berpoya-poya, ade duit lagi la berpoya-poya.
not good not good -_-'

17 comments:

meaw said...

wah, dah dua bulan cashout eh?meaw ony yg first cek pon tak smp g . huhu. sama r p cashout awal bulan,huhu.....tapi alamat yg meaw bg tu umah parent, meaw kat penang stadi . kira cek tu parent kita boleh amik x?

alinac lover said...

waaa..syok tu~

dak eina said...

wah emiey dah dapat..eina xdpt lg.. dh la ngah kering nie.. hek hek :P

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

wah ! bestnyer,, jeles ni jeles,, haha,, nk jugak nffng ,, 50 pun x lepas2 lagi,, huhu

♥-- emieysandra --♥ said...

@ meaw
:- cek tu akn smpai je kt umh parent, suh la parents simpan dulu, bile balik nnti pi la tunaikan, cek ni akan sah slme 12bulan..:D

@ alinac lover
:- ehehe

@ dak eina
:- tau xpe, same la ni..:D

namaku annonymous said...

wah! tahniah2! pertama kali cashout? ok la tue? Fuh! 2 bulan. kalau saya lah. Memang tak sanggup tunggu. Hari tu pun tunggu sebulan lebih.. lewat gak ar kira walaupun dah cash out akhir bulan.

walaubagaimanapun, blogging memang best,kan? ehhe

Termenung:

skema je komen aku? hurm..

Mohd Ballack said...

tahniah... hehe

Miza Yusof said...

bestnya. tahniah emiey :)

ruby bieha said...

wah beznye die..leh belanja kite x

YUL said...

peh, tahniah2! blogger baru kew? da bape lame? hoho

Shag said...

Wahh~ Bila lah turn Shag nak cash out ni :P

Simpan simpan ;)

hudahazwani said...

waaa...beshnye dea...mau lanje huda tak..hehehe...



http://hudahazwani.blogspot.com/

♥-- emieysandra --♥ said...

alamak, sume minta belanje..lariksssssssss!

yul, xde la baru trangtang2,
ade blog sjak bulan Feb tp mula aktif bulan Mei hari tu..huhu

~_^

teddyuna said...

wah.... una x sedih .. xdpt lgi.;(
hmm xpe..

mia said...

huwaa..bestnyee dear..ehhee..thniah tauu

caliph shuriken said...

congratz ^^

Gen2Merah said...

tahniah.. saya tak pernah2 pun dapat cash out dr Nuffnang ni.. huhuhu