Di sini..Duniaku Emieysandra

As-salam...


Tahun 2010 dah hampir ke penghujung.





Saat indah telah meninggalkan kita.






Tapi kenangan itu sentiasa melekat di kotak fikiran untuk diingati.  Di sini..duniakuemieysandra juga banyak mencoret segala kisah suka dan duka aku sebagai gadis remaja, kebanyakkannya suka sebab duka tu susah sikit untuk aku kongsikan dan amat tak elok untuk kesihatan kan, jadi jangan dok ingat sangat.  Namun, pegangan hidup sering memujuk setiap masalah pasti ada penyelesaian dan hidup ini bukan untuk meratapi kesedihan.  Alhamdulillah, sepanjang berblogging aku rasa dunia sangat bermakna untuk terus dinikmati dengan pelbagai kisah yang akan sentiasa mematangkan diri.




Aku banyak menulis kisah mereka, tiga tahun bersama dah macam adik beradik. Semoga ikatan ini semakin kukuh terikat dalam perjuangan kita mencapai kejayaan.
Kisah menarik di sini, sini dan sini.




Kisah-kisah pengembaraanku..ecece, :p
or more to my precious experiences!
baca sini dan sini





Dan jugak kisah percintaan yang romantic dan masam-masam manis gitew!



Kisah dua beradik ni, sepupu yang cilik dengan gelagat comel.  Siapa yang tak suka dengan budak comel kan, suka buat you all kegeraman dengan telatah mereka berdua. Bersama Sucee, (kakak) dan bersama Anis (adik).




Serta kisah sahabat karib sejak dari sekolah iaitu Ain dan seorang kakak angkat iaitu Kak Izma. Aku anak kedua dan perempuan sulung, memang teringin sangat nak ada kakak. :)
sini dan jugak sini




Aku banyak mengarut je dalam blog ni, namun setiap entri tu sangat bermakna. Yang aku linkkan tu diambil secara rawak, boleh klik dan baca sendiri. 





Last but not least,
pada awak...awak dan jugak awak!!






Terima kasih kerana sudi membaca blog ni, sayang awak awak awak semua!
Lain kali datang la selalu, kita kawan-kawan okeyh!
^_^






Saya jugak minta maaf kalau ada tersalah tersilap terkasar bahasa sampai awak rasa menyampah dengan blog ni, lain kali datang la lagikkkkk.
^_^






SELAMAT TAHUN BARU.
Semoga pengalaman tahun ni menjadi pengajaran untuk menjadi yang terbaik pada tahun hadapan.


 


17 comments:

Nur Ezzat said...

selamat tahun baru 2011~~

dak eina said...

slmt thun baru jugak emiey :))

AiDa AzRyN said...

Happy New year!! @.@

ruby bieha said...

ea gamabo kite ade lah..ngeh ngeh

Shuhada Othman said...

Happy new year emeiy!

kita kawan kawan okeh :)

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

ololo ~ comel kecik upenye cik emiey ni,, hehe,, hepi new year yer,, =)

Pendekar Berkuda said...

di sini duniau ~~ Pendekar Berkuda... nyiahahaha...

teruskan lagi cik emiey..hehe...

De'din said...

happy new year
hope all your dreams and wishes come true

miszlullaby said...

selamat tahun baru !!

CIK TOM said...

slmt tahun baru emiey syg!

Cute MuM said...

selamat tahun baru..

Qaseh dalia adelia said...

selamat tahun baru sis..semoga sis sentiasa hepy,,n wisu u always success

ciknabil-a said...

selamat tahun baru emi..

ngee suka baca citer emi. ^^

YUL said...

selamat tahun baru juga :)

krole said...

wuahhh wak mmg da best..keep on blogging...realy luv reading ur entri here~ngeeee...happy new year~

Amir Izzat said...

selamat tahun baru..hehe..lupa nak cakap haritu..yg lepas tetap akan menjadi kenangan walaupun pahit..kan?kan? hehe

info dokter kulit bandung said...

mantaaap!!!


http://dokterkulitbandung.com/