Contest Jejari Kreatif | Kembali Terjalin

As-salam..

Contest Jejari Kreatif ni dianjurkan oleh Faz dan ini banner contestnya.


 Untuk contest ni, aku pertandingkan gambar ni. 
:
:
:
:
:
Kreatif tak jejari kitorang buat bentuk hati dalam air. Erm..jari-jari aku dengan  ehem-ehem, sape lagi...en.chenta hati la. Penganjur tak suruh cerita apa-apa pun, tapi aku nak juga cerita. Boleh kan, sambil kedip-kedip mata kat penganjur ;D 

Masa tu, kitorang baru baik gaduh, sebab clash..gaduh la kan.  Bila dah ok tu, si dia pun ajak la pergi piknik.  Dah terbiasa aktiviti ni, nak pulak masa cuti kan. So, terkenang la masa kapel dulu-dulu. Aku pun setuju la, keluar macam biasa je.  Main-main air, makan-makan, lepak-lepak dan sembang-sembang.  Kalau tak silap, tempat ni kat Jeram Linang, airnya sejuk dan banyak batu-batu untuk aku duduk goyang aku. Yela, aku tak reti berenang, dok tengok je la si dia tu mandi. Then, lepas tu..beberapa hari lepas tu la, kitorang pun kapel balik, kembali terjalin hubungan kitorang. Alasan kitorang berbaik dan sambung balik mestilah the most point is masih sayang. Still loving you babe..bak kata omputih la,aku tak kata gitu kat dia, mau die gelak guling-guling dalam air dengar aku speaking ni. (-_-').

Sebenarnya, kitorang dah banyak kali gaduh..sambung..gaduh lagi, sambung lagi.  Sampai la sekarang, dah semakin matang sikit.  Kalau ada apa-apa hal mesti bincang dulu.  Bertolak ansur dan saling memaafkan. Aku pun selalu ingatkan dia, kita macam ni je la.  Couple tapi kena ingat la, jodoh pertemuan tu di tangan Allah SWT. Hari ni, kita bahagia, nikmati kebahagiaan ni.  Sampai masa sedih, menangis la.  Semua tu kan perasaan yang kita ada.  Luahkan dengan apa yang kita akan rasa puas.  Bagi aku la.  Bentuk hati tu kira bawa tuah juga la sebab lepas tu, cantum jugak hati yang shame-shame keras ni untuk berbaik-baik luving-luving miss u miss me oh ku kau everything nothing muah muaxs kan. ;p



tag pada empat blogger ni.

  


p/s : cik penganjur, saya masih nak join contest ni.  Bukan nak jiwang-jiwang.  Sila terima penyertaan saya yer.  *muka dopolohsyen baik ni*

 

15 comments:

Miza Yusof said...

sanagt kreatif. good luck :)

AiDa AzRyN said...

Gudluck! :D

Cik Ezy said...

sweet je..
gud luck dear!

~hyun_miera~ said...

thnx yunk..
tp bab2 jari nie adeyh..
xde snap la plak..
esk nk kena snap nie..
haha..:P

shahjiehan said...

:) nk buat cari kiut miut cam ne ek?

nnt sng la nk menang~

♥-- emieysandra --♥ said...

@ Miza Yusof
:- mekasih Miza

@ Aida AzRyN
:- Mekasih Aida ;D

@ Cik Ezy
:- mekasih ;D

@ ~hyun_miera
:- snap jgn tak snap ;D

@ shahjiehan
:- xpaham lor, ikut kreativiti anda la ;p

sekamar rindu said...

salam..

moga menang....

biskut said...

pastikan jari2 yang bergabung itu tidak akan terlerai lagi...pastikan semakin erat.Kematangan itu diukur dari cara kita berfikir bukan dari banyaknya pengalaman bergaduh...hahaha(gelak2 gak,penuh makna tuh)

semoga berkekalan Sand..

♥-- emieysandra --♥ said...

@ sekamar rindu
:- wassalam, trma kasih ;D

@ biskut
:- hahaha,(nk gelak gk) owrite! ;p

::Miss Pikon:: said...

wow,kreatifnya!! gd luck ye ;)

rieyana ynn said...

best...best...nak juin gak...<(*0^)/

PReDicToR said...

gd luck!!!!

♥-- emieysandra --♥ said...

@ Miss Pikon
:- tQ Miss Pikon ;)

@ Rieyana ynn
:- jOin la rieyana, dh tag kamu ;)

@ PReDicToR
:- terima kasih, i hope so ;D

fadzlina said...

hikhik..comey jaa!!thnx!

♥-- emieysandra --♥ said...

@ fadzlina
:- akhirnyer cik penganjur dtg jugak, sila bagi saya menang yer, eh bukan ;p..sila tengok kreativiti kami ;)