bloglist baru..ada sesiapa berminat?

As-salam...

 
Malam ni fikiran agak terganggu sikit. Rasa serabut je. Ouh, ini bukan berkaitan si anon yer. Buang karen je pikir tentang manusia takde nama tu. Walaupun ada draft entri pasal sesuatu topik, tapi tanpa mood baik nak publish pun jadi spoil. Ah, it's ok, maybe sebab masalah hormon pompuan ke apa, lama-lama akan baik la kan. Doa-doakan kesejahteraan kita bersama yer. Amin. 

Entri kali ni ada satu tujuan je. Sebenarnya, aku tak pernah lagi buka bloglist kepada sesiapa. Aku main letak blog kawan-kawan je. Tapi kali ni, aku bagi peluang kepada sesiapa yang berminat dan boleh tinggalkan link kat ruangan komen ni. Ketegori dan bilangan bloglist bergantung pada sambutan nanti.  Ade ke yang sudi ni? 
~_^







Sesiapa yang berada dalam bloglist aku ni akan dapat perhatian istimewa seperti:  
* Aku akan berkunjung ke blognya apabila diupdate. 
InsyaAllah, sekarang ni aku kurang blogwalking tapi kalau yang ada dalam bloglist mudah la menarik perhatian aku.

* Aku akan tinggalkan komen di entri blog tersebut.  
Sekarang ni, itu memang selalu dibuat kalau aku singgah mana-mana blog.  





Syarat utama sekali untuk masuk bloglist ni adalah  
* Aktif mengupdate blog sekurang-kurangnya dua hari sekali.  
Mula-mula nak buat sehari sekali, tapi bagi kelonggaran la sikit kan.
* Link kan kembali duniakuemieysandra.blogspot.com ni, mesti la ada sistem barter kan. ~update




Perhatian.  
* tempoh tamat bloglist ni bergantung kepada penganjur, aku la tu..hikhik





Sila bagi url blog kat komen ni yer, tak perlu susah-susah buat entri.  Kalau rajin boleh bisik-bisik kat rakan-rakan untuk sebarkan lagi bloglist ni..lagi macam susah kan, gurau jer. :P


UPDATE!
bloglist dan tersedia, tapi masih boleh tinggalkan link ;)

 

32 comments:

namaku annonymous said...

Assalamualaikum! dan selamat pagi! dah brekfest belum? hehe

ok! saya nak masuk boleh tak? ini link blog saya yg tidak seberapa.

www.amirizzat.com

OK? terima kasih la ye bebanyak..hari2 akan terjah sini kalau termampu..(ok! ini ayat bodek). hehehe.

Oh ya! saya anon yang baik.jangan risau pasal saya. hehe. Peace!

salam perkenalan dari.. AM.

Miela Tahril said...

miela nak....masukkan blog miela yer

http://miela-tahril.blogspot.com/

tengs pihakpenganjur:)

murnimahyum said...

uh! sila masukkan sy di blog list anda.... heheheh

http://murnimahyum.blogspot.com/

tiha said...

hai emiey saya berminat juga nak letak blog saya dibloglist emiey....


http://fasham87.blogspot.com

tima kasih..^___^

Pja Ismail said...

nahhh hamek ini! =)

http://inipjaismail.blogspot.com

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

ika nak!!!! heheheh

http://mynameika.blogspot.com

eemm nak jemput join bloglist ika gak... join yee... tq!!!

nurulwaeda said...

salam..

nak join kamo juge,bleh?

link sy:
http://nurulwaeda.blogspot.com/

mie said...

mau join juga bole??
nnti gue updatekan link ye..

www.mietos.blogspot.com

cikAida said...

saya maw juin bole??
ni link blog saya :)

http://livelaughloveofaida.blogspot.com/

rajin2 la melawat saya yerr ^_^

YUL said...

wah, dengar macam seronok je, yul nak join juga boleh?

http://yulsahaja.blogspot.com/

yul akan letak emieysandra dibloglist sy juga :)

hiDAyah_muRNi said...

nak join..

http://hidayahmurni.blogspot.com/

twinkle twinkle said...

sob sob..xleh join,,sbb mira tahun dpn..duk ostel,,jrg update blog daa

ザ-sylver-shooter said...

adeh..2 hari skali kaa..

nak jugak ! nak jugak! tak kire!!



:P

sylver-room

::Miss Pikon:: said...

nak join jugak, boleh x?

http://ctrohanisaad.blogspot.com

tQ :)

Syahira~ said...

na jgak join...bole la ye..^_^
http://syahirah1424.blogspot.com/

krole said...

nak join gak wak~

http://www.krolezone.com/

nazirulhazwan~ said...

mestila nak join.hehe

http://nazirulhazwanws.blogspot.com

thanks babe

HaNTwO said...

pokcik nak masuk hehehehe....

sharaBUNGA said...

pastinya gua selalu menghapdet blog :)
sile la komeng.
keh keh keh
ni shara punye~
http://duniasigadisbunga.blogspot.com/

Cute MuM said...

tq ajak cute mum..

http://mamiuyun.blogspot.com

Ummi Iman said...

nak jOin...

http://miszemie.blogspot.com

Ummi Iman @ Chmie =)

Tengs emy..

[eh nama kita same la..;)]

zuk zuhaiza said...

http://zukpunkgurlz.blogspot.com/

here..already link ur url

Cikbelog said...

ehem ehemm..nak join nak joinn nakkk..ekeke

http://dunspeakme.blogspot.com

trimasss :D

Zura said...

nak join jugak...

http://zura-merrygoround.blogspot.com

hudahazwani said...

salam..jalan2 petang kat sini..hye..nama sy huda hazwnai... *adehh! padahal cik emiey dah kenal..gediks jap...hehehe*

nak macuk boleh? hehehe..selamat berkenalan sekali lagi...hahaha


http://hudahazwani.blogspot.com/

Ain Zulaikha said...

http://ainzulaikhas.blogspot.com
tq :)

sugar2 kapas strawberry said...

agop2 kalu sy x join awop nok mai lagi dop blog sy?hehehehe

Wan Gerrard said...

nak try
http://wangerrard.blogspot.com

^_^

HaNTwO said...

ok pokcik dah letak :)
http://johnjeninz.blogspot.com/

Nurul Sharina said...

hai .
salam perkenalan :)
nruulsharinanasir.blogspot.com
thankx awww ^_^

Cahaya Kehidupan said...

nak join juga ,ini link cahaya

http://www.cahayakehidupan.com

comey said...

hye...
salam pknalan...
kte nk join gak k...=)
comeybilasenyum.blogspot.com